Comunicate Asociatia Femeilor Tiganci

Compania Asociatia Femeilor Tiganci a emis 2 comunicate de presa

 • Timisoara - 14 ianuarie 2010

  Asociatia Femeilor Tiganci 'Pentru copiii nostri' a organizat in data de 23 decembrie 2009, ceremonia de inmanare a diplomelor in competente informatice unui numar de 30 de persoane de etnie roma. Absolventii au urmat in perioada septembrie-octombrie 2009 cursuri in Tehnologia Informatiei si Comunicarii acreditate de Consiliul National de Formare a Adultilor.
  Scopul organizarii acestor cursuri a fost acela de a mari sansele de integrare pe piata muncii pentru 30 de romi, in cadrul proiectului 'Egalitate prin diferenta. Accesul femeilor rome pe piata muncii', finantat de Fondul Social European    comunicatul de presa

 • Timisoara - 10 septembrie 2009

  Asociatia Femeilor Tiganci 'Pentru Copiii Nostri' a organizat in perioada 27.08.2009 -10.09.2009, primele cursuri de initiere in tehnologia informatie si comunicarii -TIC, pentru un numar de 11 femei rome.
  Activitatea se desfasoara in cadrul proiectului finantat de Fondul Social European, 'Egalitate prin diferenta. Accesul femeilor rome pe piata muncii' in perioada 2009-2011 si vizeaza incluziunea pe piata muncii a femeilor si tinerilor de etnie roma.
  In data de 11 septembrie va avea loc examenul de absolvire in urma carora femeile rome vor primi o diploma acreditata de CNFPA, care le va ajuta sa isi gasesca mai usor un loc de munca.
      comunicatul de presa