Au inceput inscrierile pentru Gala Premiilor de Excelenta HR Club 2014

BUCURESTI - 21 ianuarie 2014

Comunicat tip General in HR

Pentru al șaselea an, comunitatea de HR din România recunoaște și premiază excelența în resurse umane și managementul oamenilor în cadrul Galei Premiilor de Excelență HR Club , unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului. Gala își propune să recunoască profesionalismul în resurse umane prin acordarea celor mai înalte distincții în domeniu.

HR Club

Astfel, pe 10 aprilie 2014, Gala Premiilor de Excelență va oferi premii pentru douăsprezece secțiuni și va găzdui Directori de Resurse Umane, Directori Generali și lideri de business din cadrul celor mai importante companii din România.

Categoriile deschise competiției la Gala organizată de HR Club (Asociația Profesioniștilor în Resurse Umane din România) în 2014 sunt:

1. Management General cu trei secțiuni:

- Managerul de linie al anului

- Echipa CEO - HR a anului - companii cu mai puțin de 499 de angajați

- Echipa CEO - HR a anului - companii cu peste 500 de angajați

2. Proiecte de Resurse Umane cu nouă secțiuni:

- Cel mai valoros proiect de Recrutare și Selecție

- Cel mai valoros proiect de Compensații și Beneficii

- Cel mai valoros proiect de Management al Performanței

- Cel mai valoros proiect de Design Organizațional

- Cel mai valoros proiect de Formare și Dezvoltare

- Cel mai valoros proiect de Strategie de Resurse Umane

- Cel mai valoros proiect de Managementul Talentelor

- Cel mai valoros proiect de Schimbare Culturală și Angajament

- Cel mai valoros proiect de Legislație și Relații Industriale

Noutatea acestei ediții constă în introducerea categoriei "Echipa CEO - HR a anului". Premiile pentru această categorie vor fi acordate pe baza informațiilor completate în formularele de aplicare pentru secțiunile de proiecte de resurse umane. Se dorește, astfel, recunoașterea meritelor acelor echipe CEO - HR care dovedesc o colaborare de succes atât în implementarea proiectului descris în cadrul aplicației, cât și în alte proiecte și inițiative importante pentru afacere.

Proiectele înscrise în competiție trec prin 2 etape de jurizare. În prima etapă, acestea sunt analizate de către un juriu de specialiști (format din membri seniori ai HR Club, specialiști de renume), iar în ce-a de-a doua etapă, juriul este format din reprezentanți ai mediului de afaceri, manageri generali și antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiție.

Termenul limită de transmitere a aplicațiilor este 3 februarie 2014. Mai multe detalii despre procesul de aplicare și jurizare sunt disponibile în Ghidul Aplicantului: http://bit.ly/1cLlnrD.

La fiecare ediție, după desemnarea celor mai valoroase proiecte de resurse umane ale anului în cadrul Galei Premiilor de Excelență HR Club, este editat Manualul de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum ce conține detalierea celor mai apreciate proiecte de către juriul Galei. Cea mai recentă ediție a Manualului (http://bit.ly/LFZGE9) cuprinde 29 de studii de caz, proiecte înscrise în competiție la Gala Premiilor de Excelență din anul 2013.

Câștigătorii ediției 2013 a Galei la secțiunile din cadrul categoriei “Proiecte de Resurse Umane” au fost companiile ArcelorMittal Galați, Coca-Cola HBC Romania, ING Asigurări de Viață și Pensii, Orange Romania, TenarisSilcotub, UniCredit Leasing Corporation IFN și Zentiva. La secțiunile categoriei “Management General”, au câștigat Marinela Guina (National Field Director, Grup Sapte), Simona Nicolaescu (Founder, Dynamic Human Resources Grup), Antoaneta Curteanu (CEO, UniCredit Leasing Corporation).

Dacă doriți să vă aflați printre premianții Galei Premiilor de Excelență în Resurse Umane HR Club 2014, găsiți detalii cu privire la aplicare pe pagina evenimentului: http://bit.ly/KwT7SS.

Despre Asociatia HR Management Club

HR Club (www.hr-club.ro ) este asociația profesioniștilor în resurse umane din România. Înființat în anul 2004, misiunea HR Club este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane prin sprijinirea și promovarea celor mai bune practici în domeniu.
În prezent, HR Club are un număr de 450 de membri, din peste 300 de organizații ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociației Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) și membru al Federației Mondiale a Asociațiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA). Din august 2013, HR Club este membru în Consiliul Economic și Social.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-hr-management-club1/au-inceput-inscrierile-pentru-gala-premiilor-de-excelenta-hr-club-2014