La cererea copiilor, lansam prima Tabara InfoSPEED de AVENTURA in INVATARE! 13 iulie, Intalnire DEMO pentru Parinti!

BUCURESTI - 10 iulie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociatia InfoSPEED invita totii copii intre 11- 13 ani (clasele a V-a si a VI-a) in prima Tabara InfoSPEED de Aventura in Invatare ca sa se distreze inteligent, sa-si dezvolte abilitati ce faciliteaza invatarea, sa-si dezvolte si sa-si descopere limitele in invatare si citire pentru a le depasi prin joc, interactivitate, improvizatie, utilizand noile tehnologii didactice de invatare si citire rapida. Te provocam la cea mai fabuloasa aventura de descoperire a lecturii si creativitatii in invatare!

Copiii vor invata pentru prima oara sa citeasca repede cu ajutorul aparatului de citire rapida- un aparat unic in lume, o inventie premiata international (medalie de argint Salonul de Inventica Geneva si medalia de aur Salonul National de Inventica) cu rezultate remarcabile. Copiii isi vor forma o abilitate fundamentala pe viata: invatarea invatarii. Vom invata cum se invata si cum se citeste rapid. Vom descoperi si vom dezvolta creativitatea ca abilitate naturala a fiecarui copil.

O OCAZIE DEOSEBITA PENTRU COPII

Radu Budei, inventatorul Aparatului de Citire Rapida O ocazie deosebita va fi intalnirea copiilor cu insusi inventatorul Aparatului de Citire Rapida si Fondatorul Programului InfoSPEED, prof. dr. conf. Radu Budei de la Universitatea Politehnica din Iasi, un inventator prolific, cu peste 250 de inventii pana astazi. Produsul educativ InfoSPEED se bucura de un know-how unic acumulat de catre fondator intr-o perioada de peste 30 de ani in domeniul procesarii informatiei precum si o expertiza de peste 10 ani in traininguri de perfectionare. Produsul se bucura de o certificare continua a succesului si de deosebite rezultate pozitive cunoscute in randul miilor de cursanti, elevi, studenti. Copiii vor beneficia de demonstratii rapide de invatare, testari psiho-metrice; evaluari personale; consiliere individuala in invatare.

PARTENERI

* IRSCA Gifted Education
* Consortiul EDUGATE
* Creative Media & Art
* Skill Team.

LOCATIE

Pensiunea Cheile Oltetului (3 stele), www.cheile-oltetului.ro, avand un peisaj mioritic, o pensiune aflata pe drumul dintre Horezu si Targu Jiu (comuna Polovragi) la aprox 220 km de Bucuresti. Copiii putea face excursii scurte in imprejurimi si exercitii de teambuilding pe pajistea uriasa din dreptul Pensiunii. La doar 5 minute de pensiune se gaseste Manastirea Polovragi!

PERIOADE
* Perioada I (grupa de maxim 16 copii) – 16 – 22 august 2009
* Perioada II (grupa de maxim 16 copii) – 22 – 29 august 2009

INSCRIERI
Pana pe 5 august, pe email la tabara@infospeed.ro

ATENTIE
Inscrierile se confirma la telefon: 0724 577 300.

Tabara InfoSPEED in beneficii:
* Cel mai mare beneficiu al Taberei: copiii devin avizi de cunoastere si de a descoperi cartile
* Oferim sansa copiilor de a isi forma o abilitate fundamentala pe viata: invatarea invatarii
* Invatam cum se invata rapid si eficient si cum se citeste rapid
* Descoperim si dezvoltam creativitatea ca abilitate naturala a fiecarui copil

Beneficii uriase pentru copii

Invatarea rapida genereaza:

* Schimbarea atitudinii fata de invatare cu beneficii uriase pe viata
* Marirea vitezei de citire de pana la 10 ori (copii clasele III-VIII)
* Un fapt notabil: Clasa care face cursul devine cel mai adesea cea mai performanta din scoala
* Cresterea EQ (Emotional Quotient) ce poate asigura un succes mai mare in viata
* Formeaza abilitatile de citire rapida pe calculator, o abilitate foarte importanta in era informationala, unde computerele sunt utilizate la orice loc de munca
* Genereaza o buna relationare cu informatia
* Inlatura disonantele cognitive pe partea informationala
* Este o reala pregatire pentru viitor
* Genereaza sinergie – este un curs de echipa, de teambuilding
* Responsabilizeaza tânarul fata de invatator / profesor si scoala
* Relatia ELEV-PROFESOR se imbunatateste
* Sunt reconsiderate valorile individuale, reabilitându-se in ochii elevilor importanta invatarii, a cunoasterii, a respectului fata de efortul personal si fata de imbogatirea personala prin lectura
* Creste increderea in sine, in valorile spirituale si spiritul ludic
* Creste creativitatea personala

INTALNIRE DEMONSTRATIVA CU PARINTII

CAND?

Te asteptam pe 13 iulie, luni, la ora 18 (DA, poti veni cu copilul tau!)
Inscrieri pentru intalnire demonstrativa pe email la: tabara@infospeed.ro la telefon 0724 577 300 sau ONLINE

UNDE?

Centrul de training Skill Team – Arcul de Triumf/ Domenii – Bucuresti.
Adresa: Str. Constantin Sandu Aldea Nr 95.

Parintii care vor o vacanta si relaxanta si incitanta sunt invitati sa vina impreuna cu copiii in Tabara InfoSPEED!
Ii asteptam pe toti copiii care vor sa descopere fabuloasa aventura de a invata!

Despre Asociatia InfoSPEED

Asociatia InfoSPEED a fost infiintata in 2007 pentru a sustine segmentul tinerilor scolari si gimnaziali cu programe speciale pe noile tehnologii didactice de invatare. Beneficiind de expertiza INFOSPEED, compania mama, a devenit cea mai importanta organizatie din domeniul educatiei permanente si a dezvoltarii abilitatilor pe viata (lifelong learning) axata pe cele mai noi metodologii de invatare si procesare a informatiei la nivel mondial, reunind cei mai buni experti la nivel national si tehnologii de invatare patentate, unice in lume.
Membru EDUGATE - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati. Sansa ta pentru un succes mai mare in viata!

Program Manager
Alexandru Bordea
Asociatia InfoSPEED

tabara@infospeed.ro