Expozitie Inspired: Fotografie de Claudiu Berechet

BUCURESTI - 1 iunie 2012

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Arhitectura / Design, Media / Publicitate

Incepe expozitia de fotografie al celui mai tanar castigator Inspired (www.concurs-inspired.ro). La numai 19 ani iti vorbeste despre o tehnica aparte: fotografia conceptuala. Ai o saptamana la dispozitie, incepand cu Sambata 2 Iunie si pana pe 9 Iunie pentru a asculta ceea ce Claudiu iti spune prin imagini. Are loc prima expozitie personala de fotografie a lui Claudiu Berechet, castigator al locului I in sectiunea de Fotografie din cadrul Concursului Inspired.

Concurs Inspired, inspired, claudiu berechet, fotografie, arta, nikon, castigator

Concurs Inspired, inspired, claudiu berechet, fotografie, arta, nikon, castigator

Propunerea lui Claudiu este de a creea vizual, o legatura intre portret si concept: "Cand am descoperit pasiunea pentru fotografia pe film, surprindeam oameni.Incercam sa ii captez asa cum sunt ei.Cu timpul a aparut dorinta de alterare a realitatii indreptandu-mi atentia catre manipulari foto. Din acest mix s-a nascut ideea de Conceptual Portraiture." ne marturiseste Claudiu.

Expozitia din Iunie de la Radisson Blu Hotel, cuprinde 10 planse de imagini ca rezultat al unui antomip. Fotografiile au fost realizate pe timpul unei veri in care Claudiu a folosit o tehnica deseori caracterizata de nikonisti ca fiind "clara si eficienta", ce cuprinde fotografie de studio si manipulare digitala.

Expozitia Inspired este deschisa pentru publicul larg, in perioada 2 Iunie – 9 iunie 2012, la Radisson Blu Hotel, Calea Victoriei nr 63-81,Bucuresti.

Vernisajul expozitiei are loc in data de 2 Iunie ora 18.00 la Radisson Blu Hotel, Calea Victoriei nr 63-81,Bucuresti.

Vino sa cunosti/vezi/ fii inspirat si sa inspiri!

***

Concurs Inspired (www.concurs-inspired.ro) este platforma online destinata tinerilor creativi din Romania. Alaturi de ei, Inspired contribuie, de peste 5 ani la definirea unui standard profesional in 9 domenii artistice. Poti spune ca este un concurs de idei sustinut de peste 130 de membri ce formeaza un juriu intransigent sau poti spune ca este forma prin care tu cunosti noi talente creative, in fiecare an. Depinde de tine cum alegi sa vezi lucrurile ce ti se prezinta: in ce culoare, in ce forma, in ce linii. Daca esti curios sa cunosti tinerii creativi din Romania, Inspired ti-i prezinta.

Despre Asociatia INSPIRED

Asociaţia INSPIRED este o organizatie fara scop lucrativ sau patrimonial, non-profit, independenta si neguvernamentala.

Misiunea Asociaţiei INSPIRED este aceea de a dezvolta acțiuni care sa contribuie la consolidarea, cresterea si succesul pe termen lung al tinerilor artisti romani si a domeniilor culturale si artistice din Romania.