Editura Lumen va invita la Targul International de Carte Librex Iasi 2009

Iasi - 4 mai 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Iasi mai 2009
In perioada 6 – 10 mai 2009 Editura Lumen va invita la Targul International de Carte Librex ce se va desfasura la Sala Polivalenta din Iasi.

Editura Lumen va participa in perioada 06-10 mai 2009 la Targul International de Carte Librex Editia a- XVII-a ce se va defasura la Sala Polivalenta din Iasi. Editura Lumen va fi prezenta la acest cu targ cu peste 120 de volume din diverse domenii precum: asistenta sociala, psihologie, filosofie, sociologie, stiinte politice, literatura, poezie, stiinte juridice, economie, comunicare, marketing, studii europene, stiinte ale educatiei si istorie.

Dintre noile aparitii ale Editurii Lumen prezentate in cadrul Targului International de Carte Librex Iasi amintim urmatoarele:
-„Iasul in literatura” autori Antonio Sandu si Anamaria Boboc
-„Cladiri de patrimoniu in municipiul Iasi” autori Sandu Antonio, Irina Morariu, Anamaria Boboc
-„Femeile sunt de vina” autor Gabriela Cretu
-„Urasc „realismul” politic” autor Gabriela Cretu
Cea mai recenta aparitie literara a Editurii Lumen este lucrarea autorului Sandu Antonio „Tehnici afirmative apreciative in dezvoltarea organizationala. O sociopedagogie a succesului”.

Editura Lumen va oferi cititorilor reduceri de preturi cuprinse intre 25% si 80% din preturile de librarie ale cartilor. Si in cadrul acestei editii editura noastra va continua traditia Happy Hour pentru Studenti, sub sloganul „Un student, O carte, Un leu”, care presupune oferirea posibilitatii de achizitionare a oricarei carti din stand la pretul de 1 RON primei persoane care prezinta un carnet de student vizat la zi in intervalul in care este afisata in stand sigla Happy Hour.

In cadrul standului Editurii Lumen din cadrul Targului International de Carte Librex Iasi, cei interesati pot primi informatii cu privire la Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori ce se derula o noua editie de selectie in perioada 1-30 mai 2009 (sesiune semestriala de selectie a unor lucrari stiintifice, in domeniile filosofie, sociologie, asistenta sociala, teologie, literatura, stiinte economice, stiinte politice, drept jurnalism.), precum si despre celelalte programe desfasurate in cadrul Editurii LUMEN.
Informatii suplimentare puteti obtine la adresa:
edituralumen@gmail.com
respectiv pe site-ul nostru
www.edituralumen.ro
Asistent PR
Simona Ponea

Despre Asociatia Lumen

Editura Lumen este recunoscuta ca editura stiintifica de catre CNCSIS.
Editura Lumen are o retea nationala de distributie fiind prezenta in librarii din judetele: Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Caras Severin, Dolj, Iasi, Sibiu, Timisoara, in Depozite de carte, si Agentii de difuzare a cartii precum si prin principalele librarii virtuale existente. Aparitii ale Editurii Lumen sunt disponibile in principalele Biblioteci din tara, incluiv Bibliotecile Central Universitare, precum si toate Bibliotecle judetene.
Editura Lumen realizeaza cataloage ale tuturor aparitiilor sale editoriale pe care le transmite difuzorilor de carte si bibliotecilor promovand astfel cartile publicate si autorii acestora.
Editura noastra are de asemenea onoarea de a fi prezenta cu stand propriu la diverse targuri si expozitii de carte.
Informatii suplimentare: www.Edituralumen.ro, www.edituralumen.com

email edituralumen@gmail.com.
www.edituralumen.ro

Antonio Sandu