„Scoala de Vara Lumen – Self Branding”

Iasi - 1 iunie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Iasi iunie 2009 – Vrei sa te faci cunoscut? Vrei sa-ti imbunatatesti stilul personal? Vrei sa ai o stima de sine crescuta? Noi avem solutia! Asociatia Lumen impreuna cu Editura Lumen din Iasi va desfasura in perioada 29 iunie -1 august „Scoala de Vara Lumen – Self Branding”.

Asociatia Lumen din Iasi a fost infiintata in anul 2001. De-a lungul a 8 ani de activitatea si-a destinat programele in vederea dezvoltarii persoanle si sociale a individului, indeosebi a tinerilor. Continuand pe aceeasi directie Asociatia Lumen impreuna cu Editura Lumen din Iasi va invita sa participati la „Scoala de Vara Lumen – Self Branding”. Aceasta se va desfasura in perioada 29 iunie – 1 august 2009.

Scoala de Vara Lumen – Self Branding va cuprinde 3 module de training si 1 workshop dupa cum urmeaza:
•Branding Personal – 29 iunie/2 iulie 2009
•Branding personal centrat pe succes si apreciere - 13 iulie/16 iulie 2009
•Feedback si empowerment – 27 iulie-30 iulie 2009
•Workshop: Sesiune de prezentare personala – 31 iulie/1 august 2009

In cadrul trainingului de Branding personal axele prioritate sunt reprezentate de urmatoarele:
•Ce este brandingul personal?
•Cum sa-ti construiesti un brand personal? – Metode si tehnici
•Utilitatea brandului personal
•Aplicabilitatea brandingului personal

Trainingul de Branding personal centrat pe succes si apreciere va propune ca subiecte de baza:
•Metode afirmative de Rebranding
•Metoda povestilor de succes
•Procesul de Visioning in brandingul personal – Modelul 4D
•Tehnici meditative in discursul motivational

Cel de-al treilea training, Feedback si empowerment propune ca subiecte:
•Ascultare activa si feedback
•Puterea personala
•Empowermentul piramidal

In ultimele 2 zile ale Scolii de Vara Lumen – Self Branding se propune cursantilor o Sesiune de prezentare personala (in perioada 31 iulie/1 august) in cadrul careia vor avea posibilitatea sa construiasca propiul brand personal si sa prezinte caile catre succesul personal .

Cele 3 traininguri au durata de 16 ore, a cate 4 ore pe zi in intervalul orar 16:00 – 20:00, iar sesiunea de prezentare personala se va desfasura pe parcursul a 12 ore, cate 6 ore pe zi. Numarul total de ore al Scolii de Vara Lumen – Self Branding este de 50 de ore.

Mentionam ca prezenta la toate cele 4 programe ale acestei scoli reprezinta un avantaj pentru dumneavoastra, insa nu este o obligatie. Costul unui training este de 300 Ron de persoana. Pentru persoanele care vor participa la 2 programe costul va fi de 520 Ron, iar pentru persoanele care vor participa la 3 sau la toate cele 4 programe costul totul va fi de 660 Ron. Mentionam ca pentru elevii, studentii si proaspat absolventii care completeaza formularul de inscriere pana la data de 20 iunie se va realiza un discount de 50%.

Aceasta scoala de vara se adreseaza tinerilor cu varsta cuprinsa intre 17-25 de ani.

Pentru inscriere sunt necesare un CV si o Scrisoare de motivatie ce vor fi trimise pe adresa prlumen@gmail.com. pana pe data de 20 iunie 2009. Persoanele selectate in prima etapa vor fi solicitate sa completeze un chestionar si sa intocmeasca dosarul de participare.

Simona Ponea
Trainer
www.asociatialumen.ro

Despre Asociatia Lumen

Editura Lumen este recunoscuta ca editura stiintifica de catre CNCSIS.
Editura Lumen are o retea nationala de distributie fiind prezenta in librarii din judetele: Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Caras Severin, Dolj, Iasi, Sibiu, Timisoara, in Depozite de carte, si Agentii de difuzare a cartii precum si prin principalele librarii virtuale existente. Aparitii ale Editurii Lumen sunt disponibile in principalele Biblioteci din tara, incluiv Bibliotecile Central Universitare, precum si toate Bibliotecle judetene.
Editura Lumen realizeaza cataloage ale tuturor aparitiilor sale editoriale pe care le transmite difuzorilor de carte si bibliotecilor promovand astfel cartile publicate si autorii acestora.
Editura noastra are de asemenea onoarea de a fi prezenta cu stand propriu la diverse targuri si expozitii de carte.
Informatii suplimentare: www.Edituralumen.ro, www.edituralumen.com

email edituralumen@gmail.com.
www.edituralumen.ro

Antonio Sandu