Selectie microcercetari pentru publicare

Iasi - 30 septembrie 2008

Comunicat tip General in Stiinta / Cercetare

Editura Lumen desfasoara în cadrul Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori o sesiune speciala de selectie destinata microcercetarilor în domeniile Filosofie; Sociologie-Asistenta Sociala; Stiinte ale Educatiei, Stiinte politice- Studii Europene, Pihologie; Stiinte Juridice; Filologie-Stiinte ale Limbajului; Istorie.

Editura Lumen desfasoara în cadrul Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori o sesiune speciala de selectie destinata microcercetarilor în domeniile Filosofie; Sociologie-Asistenta Sociala; Stiinte ale Educatiei, Stiinte politice- Studii Europene, Pihologie; Stiinte Juridice; Filologie-Stiinte ale Limbajului; Istorie. Vor fi acceptate materiale cu dimensiuni între minim 5 pagini si maximum 15 pagini în limbile romana sau engleza. Materialele vor cuprinde bibliografie si note inserate în text, scrise cu fonturi romanesti (pentru textele în limba romana). Materialele propuse pentru publicare vor fi însotite de un Curriculum Vitae si un rezumat de maxim 5 randuri în limbile romana si engleza, precum si 5 cuvinte cheie.
Materialele acceptate vor fi publicate în volume colective, editura urmarind sa constituie cate un volum pentru fiecare dintre domeniile mentionate. Termenul limita de trimitere a materialelor este 30 octombrie 2008. Programul de Promovare a Tinerilor cu toate componentele sale, este în principiu constituit sub forma unei selectii si nu a unui concurs, ca atare materialele vor fi evaluate pe masura primirii lor. Volumele vor fi publicate imediat ce vor putea fi constituite.
În cadrul acestei sesiuni sunt asteptati sa participe cercetatori, doctori, doctoranzi sau masteranzi, cadre didactice din învatamantul universitar sau preuniversitar, precum si studenti, a caror cercetari prezinta puncte de vedere originale si temeinic documentate stiintific. Sunt asteptati de asemenea cercetatori din Republica Moldova si din cadrul comunitatii romanesti din întreaga lume.
Editura Lumen este recunoscuta ca Editura Stiintifica fiind acreditata CNCSIS cu numarul 003.
Materialele se trimit pe adresa edituralumen@gmail.com Pentru informatii suplimentare va rugam sa consultati pagina de internet a Editurii Lumen www.edituralumen.com
Director dr. Antonio SANDU

Despre Asociatia Lumen

Editura Lumen este recunoscuta ca editura stiintifica de catre CNCSIS.
Editura Lumen are o retea nationala de distributie fiind prezenta in librarii din judetele: Bucuresti, Brasov, Constanta, Cluj, Caras Severin, Dolj, Iasi, Sibiu, Timisoara, in Depozite de carte, si Agentii de difuzare a cartii precum si prin principalele librarii virtuale existente.
Editura Lumen realizeaza cataloage ale tuturor aparitiilor sale editoriale pe care le transmite difuzorilor de carte si bibliotecilor promovand astfel cartile publicate si autorii acestora.
Editura noastra are de asemenea onoarea de a fi prezenta cu stand propriu la diverse targuri si expozitii de carte.
Informatii suplimentare: www.Edituralumen.com

email edituralumen@gmail.com.
www.edituralumen.ro


Editura Lumen
OP 3 CP780 Iasi
telefon 0740151455
edituralumen@gmail.com