TRAINING ONLINE: "DEZVOLTAREA ONG URILOR DE TINERET"

Iasi - 8 noiembrie 2004

Comunicat tip General in ONG

Centrul Virtual de Resurse pentru Tineret, in parteneriat cu asistentasociala.ro, Expert Projects si Software Vision Bussines deruleaza in perioada 9-12 noiembrie 2004 sesiunea de instruire online: "Dezvoltarea ONG urilor de tineret" cuprinzand urmatoarele module: Trainingul online: "Dezvoltarea ONG urilor de tineret" , Trainingul online: "Metodologia elaborarii proiectelor".Participarea la training este gratuita. Pentru a putea participa trebuie sa fiti inscrisi ca membri ai portalului www.e-consiliere.ro sau www.asistentasociala.ro.

Membrii asistentasociala.ro acceseaza portalul www.e-consiliere.ro introducand numele de utilizator si parola de pe asistentasociala.ro in rubrica autentificare, nemaifiind nevoie de inscriere separata.
Trainingul se va derula astfel: Persoana care doreste sa urmeze trainingul va descarca suportul de training din sectiunea Centrul Virtual de training al librariei virtuale. Fata de problematica trainingului va posta in cadrul acestui forum intrebari, puncte de vedere, idei, completari etc. La mesajele postate va raspunde atat cel care a elaborat suportul de traininig cat si oricare coleg. In cadrul trainingurilor sunt formulate sugestii de teme de abordat individual. Persoana care urmeaza un training va trebui sa raspunda cel putin la 1 subiect printr -un e-mail pe adresa office@e-consiliere.ro .

Despre Asociatia Lumen

Centrul Virtual de Resurse pentru Tineret este un program al Asociatiei Lumen derulat cu finantare din partea Autoritatii Nationale pentru Tineret
www.e-consiliere.ro
www.asistentasociala.ro