Craciun pentru copiii si tinerii cu boli oncologice si hematologice din spitalele din Bucuresti

BUCURESTI - 14 decembrie 2011

Comunicat tip General in ONG

Asociatia P.A.V.E.L., asociatie a parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave, organizeaza sarbatorirea Craciunului pentru copiii si tinerii aflati la tratament in spitalele din Bucuresti.

Nasterea Domnului

Nasterea Domnului

 Toate vi le-am arătat, căci ostenindu-vă astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Iisus, căci El a zis: Mai fericit este a da decât a lua.  

Faptele Sfintilor Apostoli, 20,35

Ca si in ceilalti ani, Asociatia P.A.V.E.L. – asociatie a parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave, impreuna cu Mos Craciun vor aduce zambetul pe fetele copiilor aflati la tratament in perioada aceasta.

Mos Craciun serbat in spitalele este deja o traditie a asociatiei noastre, cu o vechime de 15 ani.

Anul acesta Mosul a fost mai darnic decat in toti ceilalti ani si va imparti cadouri pentru copiii aflati la tratament in Institutul Oncologic Bucuresti, Sectia de Oncopediatrie, in Institutul Clinic Fundeni, Sectia de Hematologie pediatrica, Spitalul Clinic Marie Curie, Sectia de Oncopediatrie cat si in Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, Sectia Oncopediatrie.

Multumim pe aceasta cale sustinatorilor Asociatiei P.A.V.E.L., ajutoare de nadejde ale Mosului: BRD, ROMTELECOM, ACTAVIS, AMGEN, SIXT cat si numerosilor donatori, persoane fizice ramse, la cererea lor, anonime.

Multumim totodata voluntarilor nostri, precum si personalului medical care ne sprijina permanent.

In perioada 17 – 23 decembrie, vor avea loc patru serbari ocazie cu care copiii se vor intalni cu personaje de basm: reni, zane, spiridusi, care insotesc si alcatuiesc totodata alaiul Mosului.

Numarul aproximativ al copiilor beneficiari este 200. Speram ca Mosul ne va ajuta sa ajungem si la alti copii, din comunitati foarte sarace. De asemenea, credem ca Mosul nu le va uita nici pe mamele aflate la tratament, in cele patru, mentionate mai sus, impreuna cu copiii lor.

Va asteptam si pe dumneavoastra sa fiti alaturi de noi, cu un gand si in anul ce vine va rugam sa sprijinitit actiunile Asociatiei P.A.V.E.L.  donand in conturile deschise la Banc Post, Sucursala Titan:

Lei: RO81BPOS71003031332ROL01

USD: RO92BPOS71003031332USD01

EURO: RO48BPOS71003031332EUR01

Date de contact: pagina web: www.asociatiapavel.ro e-mail: office@asociatiapavel.ro tel/fax: 021 – 311 27 00

Tuturor va dorim sa aveti Craciun fericit, cu bucurie si sanatate, alaturi de cei dragi! La multi ani!

Persoane de contact: Olga Rodica Cridland, presedinte Iuliana Ghidu – director executiv

 

Despre Asociatia P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave . A fost înfiintata în scopul îmbunatatirii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi, si acordarea de suport clinicilor de specialitate.
Asociatia P.A.V.E.L. este membra a mai multor federatii: ICCCPO, UICC, ECPC, EUROCHILD, IAPO, HOPE, membru asociat a SIOPE si APSR