Serbari de Craciun pentru 220 de copii si adolescenti cu cancer si supravietuitori

BUCURESTI - 29 decembrie 2015

Comunicat tip General in ONG, Sanatate, Social

• 220 de copii şi tineri bolnavi de cancer au primit cadouri de Crăciun
• Voluntarii au împărţit cadouri la secțiile de oncopediatrie şi hematologie pediatrică din patru spitale din Bucureşti: Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgență pentru Copii M. S. Curie şi Spitalul de Urgență pentru Copii Prof. Dr. Grigore Alexandrescu

Mos Craciun in vizita la spital

Telekom Romania este alături de Asociaţia P.A.V.E.L. din 2007, în misunea lor de a oferi sprijin copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, precum şi familiilor acestora. An de an, prin acţiunea tradiţională de Crăciun, încercăm să oferim speranţă într-o perioadă a anului în care e important, poate mai mult ca oricând, să dăm dovadă de solidaritate.

Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania

Asociaţia P.A.V.E.L. și Telekom Romania au organizat o acțiune caritabilă pentru copiii din patru spitale din București.

- 220 de copii şi tineri bolnavi de cancer au primit cadouri de Crăciun
    - Voluntarii au împărţit cadouri la secțiile de oncopediatrie şi hematologie pediatrică din patru spitale din Bucureşti: Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgență pentru Copii M. S. Curie şi Spitalul de Urgență pentru Copii Prof. Dr. Grigore Alexandrescu

Pentru al şaptelea an consecutiv, în luna decembrie, Asociația P.A.V.E.L. și Telekom Romania au organizat o acţiune caritabilă prin intermediul căreia au sprijinit 220 de copii și tineri bolnavi de cancer. Voluntarii Asociației P.A.V.E.L și Telekom Romania au împărțit cadouri la secțiile de oncopediatrie şi hematologie pediatrică din cadrul a  patru spitale din Bucureşti: Institutul Oncologic Prof. Dr. Al. Trestioreanu, Institutul Clinic Fundeni, Spitalul de Urgență pentru Copii M. S. Curie şi Spitalul de Urgență pentru Copii Prof. Dr. Grigore Alexandrescu.

Beneficiarii acțiunii caritabile au fost copiii şi tinerii cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani. Aceștia au primit cadouri, fructe şi dulciuri de la Moş Crăciun.

Telekom Romania este unul dintre prietenii noștri cei mai dragi și cei mai apropiați. Din 2007 și până în prezent, Telekom Romania a sponsorizat TELVERDE pentru copii cu cancer, fiind și singura companie de telefonie care a raspuns pozitiv cererii noastre. De șapte ani, familiile cu copii bolnavi pot apela gratuit numarul 0 800 800 421 pentru a afla informații referitoare la drepturile pe care le au, la modalitatea de acces la tratament etc. De asemenea, cu sprijinul Telekom Romania, de șapte ani organizăm sărbătorirea Crăciunului în patru spitale bucureștene, oferind diverse cadouri copiilor aflați în această perioadă a anului la tratament în clinicile de specialitate. Mulțumim Telekom Romania iar conducerii, angajaților și clienților dumnealor le dorim să aibă sărbători fericite!” a declarat Olga Cridland, Președintele Asociației P.A.V.E.L.

Telekom Romania este alături de Asociaţia P.A.V.E.L. din 2007, în misunea lor de a oferi sprijin copiilor şi tinerilor bolnavi de cancer, precum şi familiilor acestora. An de an, prin acţiunea tradiţională de Crăciun, încercăm să oferim speranţă într-o perioadă a anului în care e important, poate mai mult ca oricând, să dăm dovadă de solidaritate”, a declarat Ruxandra Vodă, Director Comunicare, grupul de companii Telekom Romania.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii, precum și un timp de preluare preferențial de 10 secunde în call center. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La finalul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Despre Asociatia P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. (Asociația Primind Ajutor Viata Este Luminoasa) este asociația părinților cu copii bolnavi de cancer, leucemii și anemii grave, înființată în 1996. Scopul Asociației P.A.V.E.L. este îmbunătățirea vieții copiilor și tinerilor bolnavi de cancer, leucemie și anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informațional, educațional, psihologic și material copiilor, tinerilor bolnavi și familiilor acestora, si acordarea de suport clinicilor de specialitate. Site: www.asociatiapavel.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-p-a-v-e-l-/serbari-de-craciun-pentru-220-de-copii-si-adolescenti-cu-cancer-si-supravietuitori