Spectacol incendiar al copiilor geniali ai Romaniei in beneficiul copiilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave

BUCURESTI - 31 octombrie 2012

Comunicat tip General in ONG

Vineri, 9 noiembrie sunteti invitati sa participati la cel mai mare eveniment caritabil organizat de copiii geniali ai Romaniei, orele 17,00 la Institutul Oncologic, din sos. Fundeni 252 - sala amfiteatru, in scopul strangerii de fonduri in beneficiul copiilor si tinerilor sustinuti de catre Asociatia P.A.V.E. L..

Mesajul pe care il vor transmite copiii publicului este sa atraga sustinatori care sa sprijine activitatile educationale ale Asociatiei P.A.V.E.L. cu scopul de a sustine financiar activitatile si demersurile celor aflati in suferinta. Actiunea copiilor nostrii reprezinta o premiera absolut impresionanta, mai ales ca vorbim de copii care au nevoie de sprijin si sustinere morala

Elena Grecu, coordonatoarea Gradinitei Gifted International

Asociatia P.A.V.E.L. are drept scop imbunatătirea vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic, social si material copiilor, tinerilor bolnavi si familiilor lor. Campania „Da mai departe” – o premiera absolut incendiara pusa in valoare de un grup de copii geniali ai Romaniei din cadrul Asociatiei IRSCA Gifted Education si Gradinita Gifted International – Educatia pentru Excelenta din Bucuresti, organizatorii Academiei Inteligentelor Multiple.

Programul social-cultural face parte din activitatea practica integrata a modulului de psihologia pentru copii din cadrul Academiei Inteligentelor Multiple, o premiera absoluta in Europa. Acestia vor pregati o serie de prezentari artistice, de la montaj artistic literar pana la dansuri, interpretari  din linii melodice recunoscute la nivel international. Obiectivul major al spectacolului il are in primul rand crearea unui spatiu de cultivare si afirmare a potentialului artistic cu valorizarea sociala intr-un cadru sensibil de cunoastere si interactiune cu copiii bolnavi de cancer. „Mesajul pe care il vor transmite copiii publicului este sa atraga  sustinatori care sa sprijine activitatile educationale ale Asociatiei P.A.V.E.L. cu scopul de a sustine financiar activitatile si demersurile celor aflati in suferinta. Actiunea copiilor nostrii reprezinta o premiera absolut impresionanta, mai ales ca vorbim de copii care au nevoie de sprijin si sustinere morala”, apreciaza Elena Grecu, coordonatoarea Gradinitei Gifted International  - Educatie pentru excelenta.

Finalul spectacolului va fi marcat de o Gala de Premiere a companiilor, institutiilor mass-media  care au sustinut pana in prezent eforturile Asociatiei IRSCA Gifted Education si programele de excelenta dar si pentru implicarea lor in acest eveniment.  De asemenea vom publica in presa numele sustinatorilor si sponsorilor care au contribuit la sprijinul eforturilor copiilor geniali ai Romaniei.

Multumim in mod deosebit in primul rand parintilor copiilor geniali ai Romaniei, domnului Petre Robitu, administratorul si parintele spiritual al Gradinitei Gifted International, Elenei Grecu, coordonatoarea gradinitei, si cadrelor didactice Alexandra Costin, Raluca Van Staden, Adriana Pandele.

„Noi ne implicam si puteti sa ne fiti alaturi! Dorim sa ajutam copiii si tinerii bolnavi de cancer si sa le fim alaturi pe tot parcursul bolii lor, dorim schimbarea in bine a sistemului medical romanesc. Vom reusi numai prin implicarea activă a d-voastra, a semenilor responsabili. Donatiile in bani catre Asociatia P.A.V.E.L., pentru sustinerea proiectelor desfasurate de aceasta, se pot face prin donatie sau sponsorizare:

- sunand la 0900.900.082 (tarif 5 euro/apel, disponibil numai in reteaua Romtelecom)

- online la: http://mpy.ro/16pnbt   (cont deschis la Mobilpay pentru Asociatia P.A.V.E.L.)

- in contul Asociatiei P.A.V.E.L.:  RO81 BPOS 7100 3031 332R OL01, deschis la: BANCPOST S.A., sucursala TITAN

si poti ajuta la asigurarea nevoilor copiilor bolnavi de cancer”,  spune doamna Olga Cridland,  presedintele Asociatiei P.A.V.E.L.

Pentru informatii de presa si detalii eveniment:

Lajos Kristof

Coordonator Artistic

Project Manager

Lajos.kristof@gmail.com ; 0756.355.047

Despre Asociatia P.A.V.E.L.

Asociatia P.A.V.E.L. este asociatia parintilor cu copii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave . A fost înfiintata în scopul îmbunatatirii vietii copiilor si tinerilor bolnavi de cancer, leucemie si anemii grave prin acordarea de sprijin moral, informational, psihologic si material copiilor, tinerilor bolnavi, si acordarea de suport clinicilor de specialitate.
Asociatia P.A.V.E.L. este membra a mai multor federatii: ICCCPO, UICC, ECPC, EUROCHILD, IAPO, HOPE, membru asociat a SIOPE si APSR

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-p-a-v-e-l-/spectacol-incendiar-al-copiilor-geniali-ai-romaniei-in-beneficiul-copiilor-bolnavi-de-cancer-leucemie-si-anemii-grave