Curs intensiv de psiho-oncologie , ediția I - anul II, ediția a II-a - anul I

Curs intensiv de psiho-oncologie

ediția I - anul II

ediția a II-a - anul I

Patronatul Medicinei Integrative (P.M.I.) vă anunță că organizează ediția a II-a a cursului de psiho-oncologie care va începe pe 22 februarie 2013, curs acreditat de către Colegiul Psihologilor din România. Acest curs de psiho-oncologie are ca obiectiv principal atragerea si formarea de profesioniști din domeniul sănătății în asistența psihologicăîn oncologie, cercetarea psihologică, socială și multidisciplinară în oncologie, dezvoltarea unor campanii de  prevenție.

Cursul este structurat pe parcursul a 2 ani de zile în 8 module. Primele 4 module ale anului II, ediția I și ale anului I, ediția a II-a, se vor desfășura în perioada februarie-iunie 2012. Programul cursului va fi de vineri pânăduminică, 8 ore pe zi, în sala de cursuri a Patronatului Medicinei Integrative din str. Dornei nr. 79-81, sector 1, București (punct de reper: Piața Chibrit).

Modulul I - 22 - 24 feburarie Modulul II - 22 - 24 martie Modulul III - 24 - 26 mai Modulul IV - 21 - 23 iunie.......

Competențe dobândite:

• Anul 1: se vor dezvolta abilitățile de bază prin aprofundarea metodologiilor de asistență, în special a metodologiei de a gestiona mai bine reacţia la stres psihologic în diferite stadii ale bolii, dezvoltându-se capacitatea de a înţelege tehnicile de relaxare psihocorporală şi bazele dinamicilor familiare în situaţii de boală;
  • Anul 2: se vor dezvolta abilitățile referitoare la capacitatea de a analiza propriile dificultăți în relația medicală și terapeutică, consolidându-se eficacitatea lucrului în echipă;  zona de asistenţă va fi integrată cu cercetarea și cu proiectele de prevenire (psihologia muncii) pentru a obţine cunoştinţele de formare în Psiho-Oncologie.

Detalii Organizatorice:

Costuri:

- 650 euro/an/persoană

- 550 euro/an/membru Patronatul Medicinei Integrative (P.M.I.)

- 250 euro/an/studenți sau masteranzi la facultățile de medicină sau de psihologie

Atenție!! Numărul de locuri este limitat, pe principiul primul venit, primul servit.  Cei interesați sunt rugați să urmeze procedurile de înscriere!

Înscrierile la curs sunt deschise până pe 21 februarie 2012.

Plățile se vor putea efectua până pe 22 februarie 2012, în numerar, la sediul nostru din Str. Dornei, 79-81, sector 1, București.

Înscrierile în anul II (ediția I) și în anul I (ediția a II-a) se pot efectua on-line, prin completarea formularului de înscriere de pe www.patmedin.ro

Medicii au posibilitatea să se înscrie direct în anul II (ediția I) fără să fi absolvit cursurile anului I (ediția I).

Informații suplimentare puteți obține prin e-mail, la adresa: oana.gavril@patmedin.ro.

........

www.patmedin.ro