Cluburi de sănătate

BUCURESTI - 3 aprilie 2005

Comunicat tip General in Sanatate

Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie a desfăşurat, în perioada noiembrie 2004 – aprilie 2005, prima serie a proiectului Cluburi de Sănătate.

Cluburi de sănătate

Întâlnirile celor 16 cluburi au avut loc o dată la două săptămâni în incinta Şcolii Generale Mihai Ionescu şi la sediul asociaţiei din bvd. Pache Protopopescu, fiind împărţite în 3 categorii: afecţiuni cardiovasculare, endocrine şi pulmonare. Au participat peste 300 de persoane interesate de menţinerea şi îmbunătăţirea stării de sănătate prin adoptarea unui stil de viaţă sănătos.
Discuţiile au fost conduse de medici iar participanţii au fost consiliaţi de asistenţi medicali şi studenţi la medicină, toţi voluntari ai asociaţiei. Participanţii la cluburile de sănătate au beneficiat gratuit de sfaturi ale medicilor, măsurări ale tensiunii arteriale, indicelui de masă corporală, determinări ale procentului de grăsime din organism şi măsurarea glicemiei şi colesterolului.
Beneficiarii cluburilor de sănătate sunt, în cea mai mare măsură, beneficiarii expoziţiei de sănătate organizată de asociaţie în perioada 20 – 27 iunie 2004.

Despre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie

Asociaţia pentru Sãnãtate, Educaţie şi Familie este o organizaţie nonprofit care are ca obiective: promovarea principiilor de
sãnãtate fizicã, mentalã, social-relaţionalã şi spiritualã; acordarea de asistenţã sanitarã, socialã şi moralã; organizarea de cursuri şi expoziţii de bucãtãrie sãnãtoasã; oferirea de consiliere medicalã; consultanţã în domeniile premarital, planning familial, vârsta a 3-a; înfiinţarea şi întreţinerea de cãmine pentru copii orfani, abandonaţi şi aziluri pentru bãtrâni.

Persoanã de contact:
Laurenţiu Nicolae,
Asistent PR,
0741.079.325
laurnicolae@gmail.com