Campania de sanatate” Impreuna pentru o sanatate mai buna” a debutat la Constanta

BUCURESTI - 5 august 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social


Pe malul marii, la Constanta, in data de 5 august a debutat Campania “Impreuna pentru o sanatate mai buna”. Timp de trei saptamani, de luni pana vineri, constantenii dar si turistii aflati in aceasta perioada in Constanta si Mamaia, vor putea beneficia de teste medicale gratuite. Actiunea este derulata de catre Asociatia pentru Sanatate , Educatie si Familie (ASEF) in colaborare cu Institutul National de Sanatate Publica(INSP).

Poza stand

Poza stand

 Un gram de preventie face mai mult decat un kilogram de tratament. 

proverb chinezesc

Comunicat de presa

 

 

Campania de sanatate” Impreuna pentru o sanatate mai buna” a debutat la Constanta

 

     Pe malul marii, la Constanta, in data de 5 august a debutat Campania “Impreuna pentru o sanatate mai buna”. Timp de trei saptamani, de luni pana vineri, constantenii dar si turistii aflati in aceasta perioada in Constanta si Mamaia, vor putea beneficia de teste medicale gratuite. Actiunea se desfasasoara de catre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie(ASEF) in colaborare cu Institutul National de Sanatate Publica(INSP). Toti cei care vor vizita cele 2 standuri amplasate in Mamaia si cele 3 din Constanta, isi vor putea masura gratuit tensiunea arteriala si procentul de grasime din organism. Cei 16 de voluntari ai asociatiei, majoritatea studenti si elevi veniti din diferite zone ale tarii, isi vor oferi serviciile pentru a atrage atentia trecatorilor asupra importantei sanatatii si a prevenirii bolilor printr-un stil de viata sanatos. Mai multe informatii despre activitatea asociatiei puteti gasi pe www.asef.ro.

Corina Pelin, coordinator programe ASEF

Tel. contact : 0740101036

Despre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie

Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie este un O.N.G. care lucreaza in parteneriat cu Institutul National de Sanatate Publica si deruleaza la nivel national campania Impreuna pentru o sanatate mai buna.