Campanie de sanatate la Curtea de Arges

BUCURESTI - 14 octombrie 2013

Comunicat tip General in Sanatate

Voluntarii Asociatiei pentru Sanatate, Educatie si Familie desfasoara in perioada 14-20 octombrie o campanie de sanatate la Curtea de Arges.


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
N
Stand de sanatate Asociatia pentru Sanatate, educatie si Familie

Stand de sanatate Asociatia pentru Sanatate, educatie si Familie

        Voluntarii Asociatiei pentru Sanatate, Educatie si Familie desfasoara in perioada 14-20 octombrie o campanie de sanatate la Curtea de Arges. Scopul acestei campanii este constientizarea populatiei cu privire la prevenirea bolilor si nevoia unui stil de viata sanatos. Va fi prezent un stand de sanatate unde se vor oferi gratuit teste medicale precum tensiunea arteriala si procentul de grasime din organism. De asemenea,pentru informarea populatiei vor fi prezentate materiale informative din domeniul sanatatii si familiei. 

In institutii se vor putea sustine seminarii pe tema prevenirii boilor cardiovasculare cu titlul " Ai grija de inima ta!" iar in scoli vor putea fi sustinute seminare de sanatate si de dezvoltare personala.

Mai multe informatii despre activitatea asociatiei pot fi gasite pe site-ul www.asef.ro 

Despre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie

Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie este o organizaţie non-guvernamentală, umanitară, independentă, apolitică, non-profit, înfiinţată în 1999 prin sentinţa civilă nr.259/01.11.1999 a Curţii de Apel Bucureşti secţia patra civilă având ca scop “să contribuie la bunăstarea fizică, mentală, socială, şi spirituală a societăţii acordând asistenţă informaţională, sanitară, socială, morală şi umanitară celor în nevoie şi desfăşurând acţiuni educative pentru dezvolatarea unui mod de viaţă sănătos şi echilibrat şi a unor relaţii de familie armonioase” (Statut art.6)