Campanie de sanatate la Ramnicu Valcea

Ramnicu Valcea - 4 noiembrie 2013

Comunicat tip General in Sanatate

In perioada 1 – 15 noiembrie cetatenii Municipiului Ramnicu Valcea vor beneficia de o actiune de informare si de promovare a sanatatii. Actiunea se deruleaza sub egida Campaniei Impreuna pentru o sanatate mai buna, desfasurata de catre Asociatia pentru Sanatate , Educatie si Familie (ASEF) in colaborare cu Institutul National de Sanatate Publica(INSP).


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
N
Asociatia pentru Sanatate Educatie si Familie

Asociatia pentru Sanatate Educatie si Familie

 

     In perioada 1 – 15 noiembrie  cetatenii Municipiului Ramnicu Valcea vor beneficia de o actiune de informare si de promovare a sanatatii. Actiunea se deruleaza sub egida Campaniei Impreuna pentru o sanatate mai buna, desfasurata de catre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie(ASEF) in colaborare cu Institutul National de Sanatate Publica(INSP).  Cei 20 de voluntari ai asociatiei, veniti din diferite zone ale tarii, isi vor oferi serviciile pentru a atrage atentia opulatiei asupra importantei sanatatii si a prevenirii bolilor printr-un stil de viata sanatos. Vor fi prezentate seminarii de sanatate despre prevenirea bolilor cardiovasculare in institutii in cadrul carora vor fi oferite si teste medicale gratuite: tensiunea arterial si a procentului de grasime din organism. De asemenea, in scoli se vor desfasura activitati de promovare a unui stil de viata sanatos prin seminare adecvate varstei elevilor.  Mai multe informatii despre activitatea asociatiei puteti gasi pe www.asef.ro.

Corina Pelin, coordinator programe ASEF

Tel. contact : 0740101036

Despre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie

Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie este o organizaţie non-guvernamentală, umanitară, independentă, apolitică, non-profit, înfiinţată în 1999, având ca scop “să contribuie la bunăstarea fizică, mentală, socială, şi spirituală a societăţii acordând asistenţă informaţională, sanitară, socială, morală şi umanitară celor în nevoie şi desfăşurând acţiuni educative pentru dezvolatarea unui mod de viaţă sănătos şi echilibrat şi a unor relaţii de familie armonioase”