In luna august timisorenii isi pot testa sanatatea in mod gratuit

BUCURESTI - 5 august 2013

Comunicat tip General in Sanatate

In perioada 5 – 22 august, de luni pana vineri, cetatenii Municipiului Timisoara vor putea beneficia de teste medicale gratuite. Actiunea se deruleaza sub egida Campaniei Impreuna pentru o sanatate mai buna, desfasurata de catre Asociatia pentru Sanatate , Educatie si Familie (ASEF) in colaborare cu Institutul National de Sanatate Publica(INSP).


Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 288

Warning: Illegal string offset 'html' in /var/www/html/comunicate/tmp/templates_c/5cace39557f6621ec4af4fbcc1eeba6d00118cff.file.index.html.php on line 290
N
In luna august timisorenii isi pot testa sanatatea in mod gratuit

 

     In perioada 5 – 22 august, de luni pana vineri, cetatenii Municipiului Timisoara vor putea beneficia de teste medicale gratuite. Actiunea se deruleaza sub egida Campaniei Impreuna pentru o sanatate mai buna, desfasurata de catre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie(ASEF) in colaborare cu Institutul National de Sanatate Publica(INSP). Timisorenii care vor vizita cele 7 standuri amplasate in zonele cele mai importante din oras, isi vor putea masura gratuit tensiunea arteriala si procentul de grasime din organism. Cei 20 de voluntari ai asociatiei, majoritatea studenti si elevi veniti din diferite zone ale tarii, isi vor oferi serviciile pentru a atrage atentia timisorenilor asupra importantei sanatatii si a prevenirii bolilor printr-un stil de viata sanatos. Mai multe informatii despre activitatea asociatiei puteti gasi pe www.asef.ro.

Corina Pelin, coordinator programe ASEF

Tel. contact : 0740101036

Despre Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie

Asociatia pentru Sanatate, Educatie si Familie este un O.N.G. organizata la nivel national care prin intermediul voluntarilor sai isi propune sa promoveze educatia in privinta sanatatii, lucrand in parteneriat cu Institutul National de Sanatate Publica.