Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor (ASYST) deschide noi oportunitati pentru tinerii sub 26 de ani, studenti si cadre didactice

BUCURESTI - 15 septembrie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor (ASYST), licenta unica in Romania pentru cardurile internationale ISTC, adauga noi reduceri la lista de beneficii oferite tinerilor, studentilor si cadrelor didactice in scopul de a le incuraja mobilitatea si de a reprezenta un factor de sustinere in dezvoltarea lor personala si profesionala.

Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor (ASYST) deschide noi oportunitati pentru tinerii sub 26 de ani, studenti si cadre didactice

ASYST a luat fiinta in aprilie 2005, ca reactie fireasca la necesitatile unui segment social aparte si reprezentativ pentru Romania timpului prezent.

Organizatie non-guvernamentala si non-profit, ASYST este in primul rand un mijloc de sprijin direct al studentilor prin gasirea celor mai eficiente modalitati de accesare a serviciilor de care sunt interesati. In acest scop, ASYST a hotarat sa utilizeze ca instrumente de implicare a tinerilor in cotidian cardurile ISTC, produse internationalizate, prezente in 113 tari, ce confera facilitati unice legate de transport, cazare, masa, surse de informare si cultura (35.000 de reduceri in toata lumea).

ASYST isi propune ca prin cardurile internationale ISTC, pe care le-a adoptat ca legitimatii de membru, sa fie cel mai bun sprijin si prieten al tinerilor, studentilor si profesorilor romani si sa le ofere incredere si ajutor in perioada anilor de studiu si perfectionare profesionala.

In acest scop, ASYST negociaza cele mai bune oferte de reduceri la nivel national si international.
Cea mai noua oferta: incepand din 21 Septembrie, tinerii, studentii si profesorii din Romania se pot bucura de o oferta de turism special creata pentru acest segment: bilete de avion dus-intors catre cele mai populare destinatii din Europa la pretul de numai 149 Euro. Aceasta reducere speciala a fost obtinuta prin intermediul partenerului nostru, GTS International.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, tinerii, studentii si profesorii se pot legitima cu cardurile IYTC, ISIC si ITIC, sau pot prezenta documente care sa le ateste statutul.
Pentru informatii, accesati www.isic-romania.ro sau www.gtsturism.ro.