Caravana ISIC – prezenta in universitati din marile centre universitare din tara: Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara

BUCURESTI - 15 noiembrie 2007

Comunicat tip General in ONG

Studentii din principalele centre universitare din tara au ocazia de a benefica de 38.000 de reduceri sau gratuitati in 119 de tari, printre care se afla si Romania, in cele mai diverse domenii: institutii culturale, artistice, centre medicale si sportive, transport, cazare, cluburi, restaurante, magazine, cinematografe, etc.

Accesul la acest program se face doar prin International Student Identity Card (ISIC), singura dovada recunoscuta international ce probeaza statutul de student, fiind sustinuta de UNESCO.
In scopul de a aduce la cunostiinta studentilor avantajele pe care le au doar la aceasta varsta, Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor (ASYST) , in parteneriat cu BRD-Groupe Societe Generale si GTS International, vine in intampinarea lor si va desfasura in perioada 22 octombrie – 17 noiembrie 2007 Caravana ISIC. Partener media principal al evenimentului este Radio ProFM.
Caravana va urma urmatorul traseu:
22 – 26 octombrie: Bucuresti
29 – 31 octombrie: Iasi
1-3 Noiembrie: Cluj
5-7 Noiembrie: Timisoara
8-20 Noiembrie: Bucuresti
Vor fi organizate standuri in principalele universitati din aceste centre, standuri la care studentii vor afla informatii necesare cu privire la facilitatile de care pot beneficia pe perioada studentiei. Cei care vor aplica pentru incadrarea in programul de reduceri – depunand documentatia necesara pentru emiterea fie a unei legitimatii ISIC, fie a cardului cobrand BRD-ISIC, vor putea fi premiati in cadrul concursurilor care vor fi organizate in fiecare universitate.
Prima universitate in care va fi prezenta Caravana este Academia de Studii Economice din Bucuresti, in zilele de 22 si 23 octombrie.
5 studenti din prima universitate care gazduieste caravana ISIC pentru primele 2 zile, respectiv 22 si 23 octombrie, vor fi fericitii castigatori ai BURSEI ISIC, bursa pe care o vor primi pana la sfarsitul anului universitar 2007 – 2008. Vor fi impartite totodata tricouri si 50 de diplome ISIC catre studentii ce-si doresc sa devina un International Student chiar in perioada Caravanei ISIC. Asociatia pentru Sprijinirea Tinerilor, Studentilor si Profesorilor pregateste surprize ISIC si pentru studentii din celalalte universitati.
Pentru mai multe detalii despre acest eveniment, accesati site-ul www.isic.ro sau trimiteti un mail la adresa diana.gospodaru@isic-romania.ro.