Asociatia Provita Bucuresti comunica rezultatele campaniei 'Craciun 2007'

BUCURESTI - 11 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Social

Asociatia 'Provita pentru nascuti si nenascuti' Bucuresti anunta bilantul campaniei sociale de ajutorare 'Craciun 2007', cu un buget total de circa 22.000 de lei


Intre 10 si 29 decembrie 2007, Asociatia 'Provita pentru nascuti si nenascuti' Bucuresti a desfasurat o noua editie a deja traditionalei campanii de ajutorare a unor persoane aflate in dificultate, cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Nasterii Domnului.

In prima etapa a campaniei, pentru asezamintele de plasament familial infiintate de Asociatia-mama la Valea Screzii, jud. Prahova, asezaminte care gazduiesc peste 200 de copii orfani si abandonati, au fost alocati un total de 12.700 lei, din care 7.000 lei prin transfer bancar si 5.700 lei sub forma de alimente.

De ajutoare banesti totalizand 5.800 de lei au beneficiat in acest final de an si 3 familii cu situatii sociale foarte grele si nevoi specifice, fam. Medesan Mariana din Medias, fam. Stan Gheorghe din Mioveni si fam. Manea (Zaina) din Bucuresti.

In a doua etapa, pe 29 decembrie 2007, intr-o actiune desfasurata in parteneriat de Asociatia Provita Bucuresti si Parohia 'Eroii Martiri ai Revolutiei' condusa de pr. paroh dr. Marius Lacatusu, s-au impartit 280 de pachete cu alimente pacientilor Centrului de Ingrijire si Asistenta 'Sf. Dimitrie' si Centrului Medico-Social 'Sf. Luca' din Bucuresti. Asociatia Provita Bucuresti a contribuit la aceasta a doua etapa cu 3.400 de lei.

Bugetul total al campaniei 'Craciun 2007' s-a ridicat la circa 22.000 de lei.

Ne face o mare onoare sa multumim, in egala masura, tuturor societatilor comerciale care au sponsorizat campania, in bani, bunuri sau servicii, si fara de care proiectul nu s-ar fi materializat: Art Grafic Cluj, Alfredo Foods Bucuresti, Auto Fleet Management Bucuresti, Caliprix Bucuresti, Compus Constructii Cluj, EuroArc Insurance GMP Advertising Bucuresti, Broker Bucuresti, Prompt Pardoseli Cluj, Quadra Invest Targoviste, Romglu Brasov, Schiere&Partners Bucuresti. Multumim de asemeni donatorilor persoane fizice, celor care au sprijinit aceasta actiune prin implicare si eforturi, in numar prea mare pentru a putea fi pomeniti aici.

Asociatia 'Provita pentru nascuti si nenascuti' Bucuresti este o structura teritoriala cu personalitate juridica a Asociatiei 'Provita pentru nascuti si nenascuti', Valenii de Munte, organizatie crestin-ortodoxa care ofera servicii de asistenta sociala si promoveaza dreptul la viata, in conformitate cu principiile crestin-ortodoxe. Infiintata si condusa de preotul ortodox Nicolae Tanase, asociatia deserveste, in centrele sale de la Valea Plopului si Valea Screzii, peste 200 de persoane defavorizate, in majoritate copii, constituind un model unic in Romania de rezolvare a problemelor sociale.

Mai multe amanunte si o galerie de imagini la adresa web www.provitabucuresti.ro

Despre PRO VITA Bucuresti

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:

Bogdan I. Stanciu, presedinte
tel. (+40) 728 673 673
fax (+40) 31 815 27 80
OP 1 - CP 410

provitabucuresti@yahoo.com