ASOCIATIA ROMANA DE STUDII ALE INTEGRARII EUROPENE deschide sesiunea de aplicatii pentru un proiect de burse doctorale de scurta durata.

BUCURESTI - 28 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

ARSIE-RECSA este, încă de la înfiinţare, membru al Asociaţiei de Studii ale Comunităţii Europene – European Community Studies Association (ECSA), organizaţie internaţională care are în componenţă asociaţii naţionale universitare de profesori si cercetători a căror activitate este consacrată studiilor europene.

Asociatia Romana de Studii ale Integrarii Europene (A.R.S.I.E.) lanseaza proiectul regional Jean Monnet de burse doctorale de scurtă durată ”Young Scholars from the Three Candidate Countries for an Enlarged European Union” finanţat de Uniunea Europeană.
în cadrul proiectului vor fi finanţate 6 burse doctorale de scurtă durată pentru tineri doctoranzi din România. Stagiile doctorale au o durată de 2 luni şi se vor desfăşura, în perioada 15 martie-15 mai 2005, în universităţi din Turcia, Bulgaria şi din cele 25 de state membre ale Uniunii Europene. După terminarea stagiului, beneficiarii acestor burse doctorale de scurtă durată vor participa la o serie de seminarii doctorale organizate în România.
Pentru mai multe detalii, cei interesati sunt rugati sa viziteze site-ul Asociatiei www.recsa.ro

Despre Asociatia Romana de Studii ale Integrarii Europene

Laura Marinas - 0723150736, email laura.paun@rei.ase.ro
Mihai Moia - 021 314.26.96 int. 119, e-mail: mihai.moia@ier.ro