Coaching pentru profesionisti: 10-11 noiembrie 2011: Challenges of Coaching

BUCURESTI - 21 septembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in HR

Dupa succesul primelor doua editii, ASOCIATIA “ROMANIAN COACH GUILD – ARC” organizeaza cea de a treia conferinta anuala a comunitatii de coaching profesionist din Romania

Coaching pentru profesionisti: 10-11 noiembrie 2011: Challenges of Coaching

Va asteptam la o intalnire interactiva si practica cu coachi profesionisti din domeniu, care va contribui la o mai buna intelegere a locului pe care il ocupa coaching-ul in organizatiile si companiile din Romania, dandu-va posibilitatea sa va relansati preocuparile si activitatea de coaching la urmatorul nivel.

Evenimentul reuneste intr-un context dinamic de schimb de experienta coachi profesionisti, formatori, coachi in curs de acreditare sau care detin deja o acreditare internationala si directori de companii sau ai departamentelor de resurse umane care, interesati de acest domeniu in dezvoltare rapida, inteleg ca o schimbare organizationala valida si sustenabila incepe in primul rand cu modul personal in care  se raporteaza la rezultate.

In cadrul conferintei se vor prezenta rezultatele studiului „Barometrul ARC – Perceptia coaching-ului in Romania”, care reprezinta barometrul anual al stadiului in care se afla coaching-ul in general si in organizatii in particular, oferind o imagine autentica asupra evolutiei pietei de coaching din Romania.

Programul este structurat pe durata a 2 zile:

10 noiembrie: Va avea loc un schimb de experienta dinamic si interactiv, vizand impartasirea diferitelor perspective in jurul a 4 ateliere cu temele:

1. Ce rezultate iti doresti ?

2. Cum obtii rezultatele ?

3. Ce obtii cand nu obtii rezultate ?

4. Coaching – catalizator de energie

Fiecare tema va fi abordata in paralel, in cate o sala separata, participantii avand posibilitatea de a participa la oricare atelier, ori de cate ori doresc, in limita celor patru ferestre de timp de cate 90 de minute.

11 noiembrie: Vor avea loc 4 ateliere cu teme diverse, sustinute de reprezentatii celor mai importante scoli de coaching din Romania:

1. Alain Cardon - Metasysteme Coaching

2. Catalin Zaharia - Mind Master

3. Daniel Bichis – Competent Consulting

4. Raluca Mohanu si Mihai Popa-Radu – Noble Manhattan Coaching

Va urma prezentarea studiului „Barometru ARC – Perceptia coaching-ului in Romania” in cadrul careia vor fi revelate rezultatele sondajului care evalueaza la nivel national:

- locul ocupat in prezent de coaching in practicile de management si/sau training si dezvoltare;

- modalitatile in care a fost implementat coachingul la nivel organizational;

- criteriile folosite pentru selectarea coachilor interni sau externi;

- criteriile de evaluare a eficientei investitiei in coaching.

Taxa de participare este de 449 lei / persoana (TVA inclus), respectiv de 289 lei / persoana (TVA inclus) pentru membrii ARC cu cotizatia achitata la zi.

In cazul imposibilitatii de participare in ambele zile, locul este transferabil. Participantii beneficiaza de 50% reducere la taxa de parcare, in limita locurilor disponibile. Taxa de parcare: 26 lei / 1.5 zile (se achită direct la hotel).

Termenul limita de inscriere si plata este 28 Octombrie 2011.

Cei interesati de aflarea mai multor informatii pot accesa http://www.coaching-arc.ro/challenges-of-coaching-editia-a-iii-a.html sau contacta direct asociatia pe adresa contact@coaching-arc.ro sau la telefon 0737 063 224.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-romanian-coaching-guild-arc1/coaching-pentru-profesionisti-10-11-noiembrie-2011-challenges-of-coaching