vacante de vis la Rasnov

Rasnov - 20 ianuarie 2010

Comunicat tip General in Turism

Oferte spectaculoase de vacanta la Rasnov - orasul care impleteste drumul istoriei cu natura

In lunile ianuarie si februarie iti poti petrece o vacanta de neuitat in orasul Rasnov la pensiunile din zona. Preturile oferite sunt cel putin excelente pentru buzunarul oricarui turist.

Asociatia Rosenau turism impreuna cu membri sai ofera camere incepand de la 70 lei pe noapte pentru aceasta perioada. Pentru a alege una dintre ofertele noastre va rugam sa intrati pe site-ul www.rosenauromania.eu si sa vedeti cele 35 de pensiuni din zona care va asteapta cu oferte inedite de vacanta.

Viziteaza Ransovul in timpul iernii, pentru o cura de aer curat si liniste, dar si pentru o plimbare cu saniuta sau cu schiurile pe partiile din zona. Valea Carbunarii, Promenada, Coltii Cheii sunt cateva oaze de liniste si de aer curat. Daca doriti putina aventura poti sa vizitezi pesterile din zona, sau sa faci cateva excursii de neuitat prin padurile care inconjoara orasul sau pana in muntii Bucegi- se poate ajunge in cateva ore la cabana Malaiesti sau chiar la varful Omu.

Orasul Rasnov se afla la doar 10 km de Poiana Brasov si 9 km de Bran, 12 km de orasul Brasov - asa ca nu ai cum sa te plictisesti stand in casa!

Pentru alte informatii despre zona contactati Asociatia Rosenau la numerele de telefon:
0725893344 sau 0728325151 sau contactati direct proprietarii de pensiuni pentru a beneficia de oferte promotionale.

Despre Asociatia Rosenau Turism

Asociatia Rosenau Turism - promoveaza turismul local, organizeaza evenimente locale si nationale
Botean Andra - 0725893344
rosenau_turism@yahoo.com