Muzica indiana la Targul Fetelor de la Gurghiu

Reghin - 17 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Sahaja Yoga - Romania prezinta duminica 27 iunie, in cadrul Targului fetelor de la Gurghiu, un recital de muzica indiana devotionala.

Cei interesati sunt invitati sa viziteze si cele doua standuri de prezentare a metodei Sahaja Yoga din cadrul Targului, care va avea loc duminica 27 iunie 2010, pe platoul din padurea Mociar.

Metoda de meditatie SAHAJA YOGA, initiata in 1970 de Shri Mataji Nirmala Devi, este bazata pe experienta Realizarii Sinelui, ca urmare a activarii in fiinta umana a energiei subtile de natura divina Kundalini. Experienta activarii lui Kundalini - devenita accesibila prin SAHAJA YOGA maselor largi - reprezinta implinirea profetiilor Scripturilor tuturor religiilor despre o epoca a renasterii spirituale. Ea manifesta saltul final in evolutia constiintei, care dobandeste o noua dimensiune: constiinta vibratorie. Realitatea si adevarul absolut incep a fi percepute la nivelul sistemului nervos central. Ca rezultat al acestei dezvoltari a constiintei, evolutia spirituala se produce fara efort, individul redobandeste virtutile moralitatii, iar instalarea echilibrului - fizic, mental si emotional - aduce integrarea fiintei si a personalitatii.

„Nu puteti cunoaste sensul vietii pana ce nu sunteti conectati la Puterea care v-a creat. Realizarea Sinelui este prima intalnire cu Realitatea.” Shri Mataji Nirmala Devi

Despre Asociatia SAHAJA YOGA - ROMANIA

Pentru informatii suplimentare despre metoda SAHAJA YOGA vizitati: www.sahajayoga.ro, www.realizareasinelui.ro si www.sahajayoga.org.

SAHAJA YOGA - ROMANIA
Elena Harja
0746.089.523


office@sahajayoga.ro