Campania Nationala ,,Zambetul din cutie,,

BUCURESTI - 8 noiembrie 2013

Comunicat tip General in ONG, Social, CSR

Asociatia SANSA TA, in parteneriat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Fundatia Pretuieste Viata, Romaero Baneasa, Centrul International de Conferinte de la Palatul Parlamentului, Asociatia de Fotbal Corporatist, New Multimedia Solution, Directia de invatamant din cadrul Primariei Sector 3 - impreuna cu 25 scoli din Bucuresti si Ilfov organizeaza joi, 28 noiembrie 2013, ora 17:00, concertul umanitar ‘’Zambetul din cutie” - editia a doua.

Afis Campanie

Bucuresti, noiembrie 2013

COMUNICAT DE PRESA

Campania nationala ,,Zambetul din cutie” - editia a II-a

Concert umanitar

Asociatia SANSA TA, in parteneriat Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Fundatia Pretuieste Viata, Romaero Baneasa, Centrul International de Conferinte de la Palatul Parlamentului, Asociatia de Fotbal Corporatist, Directia de invatamant din cadrul Primariei Sector 3 -  impreuna cu 25 scoli din Bucuresti si Ilfov organizeaza joi, 28 noiembrie 2013, ora 17:00, concertul umanitar ‘’Zambetul din cutie” - editia a doua.

Concertul se va desfasura la Palatul Parlamentului si se va bucura de extraordinara participare a artistilor scenei muzicale romanesti, care sustin in mod benevol acest eveniment: Paula Seling, Alexandra Usurelu, Ansamblu ,,Romanasul” din cadrul Palatului National al Copiilor, Trupa Merci Band, Heart Core, Omar Arnaout, Letitia Roman, Corul de Copii “Flori si Stele”.   Prezentator: Gabriel Coveseanu. Invitat special: maestrul George Mihaita.

Campania umaitara “Zambetul din cutie” este realizata pentru a ajuta copiii saraci din cele 10 judete ale tarii, (Bacau, Ialomita, Ilfov,  Bucuresti, Prahova, Iasi, Vaslui, Timisoara, Mehedinti, Dambovita). Scopul acestei campanii presupune colectarea unor cadouri de Craciun si distributia acestora  in perioada 10-16 decembrie 2013 la peste 12.000 dintre copiii cei mai saraci din tara, care traiesc in 30 de sate si comune, selectate pentru anul 2013 de catre organizatori, cu ajutorul primariilor locale.

Pe 18 decembrie 2013 la Sun Plaza, in cadrul campaniei de craciun ,,Zambetul din cutie,, se va darui 100 de cadouri pentru copiii din Bucuresti de la Case de tip famililial si copii provenind din familii foarte sarace.

Institutiile scolare implicate in campania “Zambetul din cutie”, din Bucuresti si Ilfov sunt:  Colegiul National “Mihai Viteazu”, Colegiul National de Arte “Dinu Lipatti”, Scoala nr. 195, Colegiul  Teoretic “Nicolae Iorga”, Colegiul National “Octav Onicescu”, Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr”, Şcoala Nr. 17 "Pia Bratianu", Olga Gudynn International School, Şcoala Nr. 11 "Ion Heliade Radulescu”, The Lauder-Reut Educational Complex, Scoala Nr. 45, Scoala “Jean Monet”, Colegiul German “Goethe”, Gradinita “Learn With Music”, Scoala Generala nr. 195, etc.

Obiectivul concertului umanitar este de a motiva copiii cu posibilitati sa se uneasca pentru o cauza nobila, ce-i vizează pe colegii lor de generatie, defavorizati din punct de vedere social si material.

Proiectul “Zambetul din cutie” are ca scop sensibilizarea persoanelor fizice si juridice, in vederea sustinerii din punct de vedere material si financiar a persoanelor defavorizate. Invitam, asadar, pe toti cei interesati sa ajute se adreseze persoanelor responsabile de proiect.  Pe langa cutia de cadouri pentru copii, se mai pot aduce alimente, haine, jucari, rechizite, carti etc. Puteti sustine campania si pe site-uri  de socializare, bloguri, facebook etc.

Despre Asociatia SANSA TA

Asociaţia SANSA TA este o organizaţie non-profit, care promoveza dreptul la o viata mai buna pentru copiii si tinerii care urmeaza sa paraseasca sau au parasit centrele de plasament, prevenind institutionalizarea acestora. De asemenea, Asociatia SANSA TA isi propune sa ajute familiile sarace cu multi copii din Romania. Programele noastre se vor adresa persoanelor sau grupurilor sociale aflate in situatii de risc.

Parteneri si Sponsori:

Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, Andreea Marin prin Fundatia Pretuieste Viata, Romaero Baneasa, Asociatia de Fotbal Corporatist, Fratelli Social Events, Orhideea Health & Spa, Tipografia PPB, Rinf, Comunicatedepresa.ro, Sun Plaza, SRAC, VM Studio - Servicii Video & Foto, Centrul International de Conferinte de la Palatul Parlamentului, NCA Corporation, Hotel Iaki, http://www.itgalaxy.ro, Colop Romania, Rin Grand Hotel, New Multimedia Solutions, Jerry Pizza, Directia de invatamant din cadrul Primariei Sector 3.

Date de contact:

www.asociatiasansata.ro

Gabriel Ciobotaru – Presedinte Asociatia Sansa Ta

Casiana Fometescu - Coordonator Proiecte

Tel: 031 82 22 457; 0763463191; Fax: 021 56 96 556

Datele noastre sunt: ASOCIATIA SANSA TA CUI -   28901016 Cont in Lei IBAN- RO64RNCB0591123278690001

“Asociatia Sansa Ta”

Conturile  bancare deschise la BCR

CONT IN LEI         RO64RNCB0591123278690001

CONT IN EURO    RO37RNCB0591123278690002

CONT IN DOLARI   RO10RNCB0591123278690003

SWIFT: RNCB RO BU

Cod de identificare fiscala: 28901016

Despre Asociatia Sansa Ta

Participantii Campaniei ,,Zambetul din cutie,, poate contribui financiar sau material prin strangerea de fonduri sau cadouri in perioada octombrie - noiembrie 2013 la sediul acestora, urmand ca fiecare companie sa aduca darurile la Romaero, sau sa solicite sprijinul nostrum pentru ridicarea acestora pana pe 28.11.2013.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sansa-ta/campania-nationala-zambetul-din-cutie