Comunicate asociatia scoala mamei junior

asociatia scoala mamei junior

Compania asociatia scoala mamei junior a emis 8 comunicate de presa

 • Descrierea etapelor ce au loc in timpul igienei sugarului

  Timisoara - 26 iulie 2012

  Primele saptamani din viata copilului tau sunt importante pentru tine? Noi te invatam cum sa fi aproape de el si te trimitem 3 saptamani in concediu alaturi de noua familie!    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 7 februarie 2010

  Asociatia Scoala mamei Junior organizeaza in acest an o campanie educationala la nivel national intitulata ' O mamica informata pentru un copil sanatos'.
  Caravana soseste in Bucuresti 11-13 februarie
  Locatia: hotel Johan Strauss
  joi 11 februarie, orele 18-19.30; sambata 13 februarie 11-12.30: travaliul
  joi 11 februarie, orele 19.30-21;sambata 13 februarie 12.30-14.00 : igiena sugarului
  vineri 12 februarie, orele 18-19.30; sambata 13 februarie 16-17.30: alimentatia sugarului
  vineri 12 februarie, orele 19.30-21; sambata 13 februarie 17.30-19.00: urgentele sugarului (febra, varsaturi,diaree, constipatie,etc)
  Cum ma pot inscrie?
  Taxa de participare este de 75lei/curs/cuplu, respectiv 200lei/cuplu/4 cursuri, taxa ce va fi achitata la inceputul cursului in sala.
      comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 22 ianuarie 2010

  Asociatia Scoala mamei Junior organizeaza in acest an o campanie educationala la nivel national intitulata ” O mamica informata pentru un copil sanatos”.

  Astfel, de-a lungul anului vom merge in diferite orase din tara pentru a sustine cursuri prenatale si de puericultura cuplurilor care sunt in asteptarea unui copil, oferindu-le un minighid de crestere si dezvoltare armonioasa a copilasului.

  Viitori tatici prezenti la aceste cursuri vor putea dobandi un atestat in urma caruia vor beneficia de 10 zile suplimentare de concediu la nasterea pruncului.

  Orasele unde vom organiza aceasta caravana sunt:
  Timisoara
  Arad
  Oradea
  Satu Mare
  Baia Mare
  Cluj
  Hunedoara
  Sibiu
  Targu Jiu
  Bucuresti

  Persoanele care doresc sa se implice activ in aceasta caravana sau au posibilitatea de a ne ajuta pe plan local ( in aceste orase ) sunt rugate sa contacteze persoana de contact Stoian Mihaela la telefon 0734770142 sau sa trimita un mail la contact@scoalamamei.com .    comunicatul de presa

 • BUCURESTI - 11 noiembrie 2009

  In perioada 19-21 noiembrie 2009 viitori dar si proaspetii parinti din Bucuresti sunt asteptati la Scoala, pentru a afla cat mai multe despre sarcina,travaliu si cresterea unui bebe.
  http://www.mamicafarafrica.ro/blog    comunicatul de presa

 • Timisoara - 15 iulie 2009

  Statul roman nu sustine femeia insarcinata in timpul sarcinii si nu ii ofera nici un fel de drept dupa ce ea naste in aceasta perioada decat daca este angajata sau obtine licenta de absolvire a facultatii in luna in care ea naste.
  Este drept ca este considerate asigurata din punct de vedere medical si ca are dreptul la consultatii si medicamente gratuite, are dreptul la concediul postnata si atat. Nici o indemnizatie de crestere a copilului pana la 2 ani, sau alocatie de ingrijire de 200ron.
  In acest context, in urma cererilor primite Asociatia Scoala mamei Junior a decis sa intinda o mana de ajutor acestor femei oferidu-le oportunitatea de a participa la cursuri despre sarcina, travaliu si ingrijirea nou-nascutului in mod gratuit.
  Si pentru a veni si in sprijinul mamicilor afectate de “criza” si intrate in somaj in aceasta perioada Asociatia Scoala mamei Junior va oferi acestor mamici o reducere de 50% la participarea la cursuri.

      comunicatul de presa

 • Timisoara - 18 februarie 2009


  Celulele STEM au salvat si vor salva vieti !

  SCOALA MAMEI JUNIOR IMPREUNA CU FIRMA CORD BLOOD CENTER RO va invita sambata, 21 februarie orele 11 in Kids Land, Iulius mall la o dezbatere gratuita cu tema “Recoltarea de celule stem”.

  Se vor aborda:

  - importanta celulelor stem

  - metode de recoltare/ prelevare

  - metode de prezervare

  - conditii de utilizare

  - banca publica/ privata de celule stem    comunicatul de presa