Asociatia Secretul Evolutiei te asteapta in Clubul Copiilor Sanatosi!

BUCURESTI - 2 iunie 2010

Comunicat tip General in Sanatate

Dragi parinti, doriti sa aflati mai multe despre ce puteti face pentru ca cei mici sa creasca frumos si sanatos? Vreti sa participati la intalniri cu medici specialisti in diverse domenii? Vreti sa discutati cu acestia pe teme alese de voi, legate de problemele de sanatate si dezvoltare cu care se pot confrunta copiii de toate varstele?
Pentru toate acestea, va asteptam in Clubul Copiilor Sanatosi.

Asociatia Secretul Evolutiei te asteapta in Clubul Copiilor Sanatosi!

Noi suntem Asociatia Secretul Evolutiei si suntem dedicati proiectelor educationale, care promoveaza sanatatea si ingrijirea corecta a copiilor. Am gandit acest Club ca raspuns la cererea parintilor de a primi sprijin si sfaturi in procesul atat de minunat, dar si de dificil, al cresterii copiilor. Ne propunem ca prin acest proiect sa construim un grup bazat pe prietenie si respect reciproc, si sa intindem o mana de ajutor acelora care au nevoie de indrumare.

Prin plata unei taxe anuale de 100 RON, veti avea acces la toate intalnirile Clubului, la care iau parte diversi medici specialisti: neonatologi, pediatri, psihologi, nutritionisti, stomatologi etc.
Putei intra astfel in legatura cu specialisti care au raspuns la diversele probleme pe care le pot intalni cei mici, si veti face parte dintr-o comunitate bazata pe un interes comun fundamental: sanatatea copiilor. Veti primi consultanta medicala, cu garantia ca informatiile primite sunt relavante, utile si corecte.

In calitate de membri ai Clubului, puteti beneficia de numeroase avantaje: accesul gratuit al copiilor la locul de joaca pe durata intalnirilor, reduceri pentru materialele informative realizate de Asociatie, care au semnatura dnei dr. Ana Culcer, sefa sectiei de Nou Nascuti de la Spitalul Universitar Bucuresti si conturi speciale pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro.

Noi ne ocupam de toate aspectele organizatorice, voi trebuie doar sa propuneti temele si sa veniti la intalnire!
Cine se trezeste de dimineata departe ajunge, iar cei care sunt prompti si se inscriu printre primii 10 in clubul nostru nu vor plati taxa de inscriere!

Pentru mai multe informatii despre ce inseamna sa fii membru al Clubului, va asteptam pe site-ul www.ingrijireacopilului.ro sau la numarul de telefon 0788 20 14 23.

Despre Asociatia Secretul Evolutiei

Asociatia Secretul Evolutiei este o organizatie non-guvernamentala, dedicata proiectelor educationale care sustin sanatatea si ingrijirea corecta a copilului. Conceptul de baza il reprezinta promovarea alaptarii, dar eforturile Asociatiei se concentreaza asupra educarii parintilor in raport cu o gama larga de subiecte ce ii privesc pe cei mici.
In acest scop, organizam seria de conferinte \'Invata sa ai un copil sanatos\', prin intermediul carora le oferim parintilor cunostinte relevante, transmise si garantate de medici primari pediatri si neonatologi de renume, dandu-le siguranta ca aleg ce e mai bun pentru copilul lor.
In completarea evenimentelor, Asociatia realizeaza materiale informative, intre care doua cursuri - “Totul despre alaptarea si îngrijirea copilului mic”, “Cursul de Babysitting” - si un DVD video cu titlul “ Cresterea imunitatii copilului tau”.
Pentru mai multe informatii despre Asociatie si proiectele sale, va rugam sa vizitati site-ul www.ingrijireacopilului.ro
Alina Calatean
PR Manager
0788 20 14 23
alina.calatean@ingrijireacopilului.ro