Workshop Leonardo da Vinci

BUCURESTI - 13 mai 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Pentru a prezenta atat oportunităţile oferite de Programul Leonardo da Vinci unui numar cat mai mare de beneficiari interesaţi cat si modul in care poate fi implementat un proiect de anvergură europeană, Asociatia Sin Fronteras va organiza Vineri 21 Mai 2010 un Workshop impreuna cu parteneri naţionali şi internaţionali de renume.

Workshop Leonardo da Vinci

Rinascimiento – An European Network for Key Competences

Asociaţia Sin Fronteras implementează proiectul „Rinascimiento – An European Network for Key Competences”, proiect finanţat de Comisia Europeană prin programul Leonardo da Vinci, Secţiunea Parteneriate.

Proiectul „Rinascimento An European Network for Key Competences ” are ca temă centrală analiza celor 8 competenţe cheie recunoscute de Uniunea Europeană: comunicarea în limba maternă, comunicarea într-o limbă străină, cunoştinţe matematice, cunoştinţe informatice, abilităţi de învăţare, competenţe civice, antreprenoriat, exprimare culturală. Site-ul oficial al proiectului este: http://rinascimento.granaforma.com.

Un alt obiectiv major al acestui proiect este facilitarea formării unei reţele de parteneri din ţările implicate în proiect, în fiecare ţară fiind cooptaţi parteneri atât din mediul educaţional cât şi din mediul de afaceri.

Workshopul se va desfasura la Hotel Opera intre orele 09:30 – 13:00. Pentru participare, cei interesati sunt rugati sa se inscrie la adresa de email: asociatiasinfronteras@gmail.com.

Activităţile din cadrul proiectului „Rinascimiento – An European Network for Key Competences” sunt realizate cu finanţarea Comisiei Europene prin intermediul Programului Leonardo da Vinci, Secţiunea Parteneriate, gestionat la nivel naţional de Agenţia Naţională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educaţiei şi Formării Profesionale.
####

Despre Asociatia Sin Fronteras

Asociaţia Sin Fronteras desfăşoară proiecte în domeniul tineretului: schimburi de tineri pe diferite teme, iniţiative de tineret, seminarii europene dar şi Parteneriate Leonardo da Vinci (Prgramul Life Ling Learning), având o experienţă de peste 4 ani în domeniul proiectelor finanţate de Comisia Europeană.
Pentru a afla mai multe detalii despre proiectele asociaţiei puteţi vizita: www.sinfronterasro.webs.com
liviughe@yahoo.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-sin-fronteras/workshop-leonardo-da-vinci