In perioada de criza romanii se ajuta intre ei! Campanie umanitara!

BUCURESTI - 16 septembrie 2009

Comunicat tip General in Social

In Oradea, 200 de pacienti bolnavi de cancer, leucemie si alte boli in stadiu terminal au mare nevoie de sprijin. Mai mult de jumatate sunt copii. Au ramas fara fonduri si acest lucru pentru ei poate insemna scurtarea vietii: medicamente, materiale sanitare, produse de igiena, hrana....
Fiti alaturi de noi in acest demers umanitar! Puteti contribui si direct prin numerele de teledon: 09 00 900 461 - 1 euro; 09 00 900 463 - 3 euro; 09 00 900 465 - 5 euro. (apelabile doar din Reteaua Romtelecom)

Impreuna putem darui mai multa bucurie! – Campanie umanitara

Asociatia Stop Hunger cu sprijinul Sodexo Romania desfasoara o campanie umanitara in perioada 1 iulie - 31 septembrie scopul acesteia fiind acela de a obtine sprijin pentru Fundatia Hospice Emanuel (ORADEA).

“Cauza pe care o sustinem in anul 2009 este aceea a unui grup de copii si adulti care sufera de cancer si boli terminale aflati in grija Fundatiei Hospice Emanuel din Oradea. Ne implicam pentru ca ne pasa de comunitatea in care traim, pentru ca in viata de zi cu zi gasim creativ o cale sa ne aducem contributia” , declara Elena Avramescu- Presedinta Asociatiei.

Sloganul campaniei este: “Impreuna putem darui mai multa bucurie!”. Cei care doresc sa faca un gest de omenie fata de semenii lor, atat de greu incercati, sunt rugati sa contacteze Asociatia la office@stophunger.ro sau 021 204 46 55. Puteti contribui si direct prin numerele de teledon: 09 00 900 461 - 1 euro; 09 00 900 463 - 3 euro; 09 00 900 465 - 5 euro. (apelabile doar din Reteaua Romtelecom)

Fiecare contributie oricat de mica e deosebit de importanta:

• 3 EURO acopera cheltuielile de transport a medicului si asistentei medicale pentru a vizita un pacient la domiciliu
• 3 EURO asigura unui pacient medicamentele pentru o zi in vederea controlului unor simptome din cancerul avansat
• 5 EURO acopera cheltuielile serviciilor medicale efectuate de asistenta medicala in cadrul unei vizite la domiciliul pacientului
• 8 EURO asigura pacientului si familiei produse de igiena pentru o luna
• 10 EURO acopera cheltuielile pentru o consultatie si serviciile medicale din cadrul unei vizite efectuate de medic la domiciliul pacientului

Hospice este o organizatie neguvernamentala care ofera un serviciu complementar serviciilor medicale existente. Ajuta copii si adulti bolnavi de cancer si alte boli aflate in stadiu terminal, care nu mai sunt primiti in spitale...pentru ca sunt pe moarte!.

Persoanele care sufera de boli in stadiu terminal nu se pot deplasa, iar medicul sau asistenta ii viziteaza acasa pentru a le administra tratamentul. Persoanalul Fundatiei ii ajuta mult mai mult, oferindu-le pe langa servicii medicale, alimente, sprijin financiar pentru plata datoriilor, medicamentele pentru tratament, transport la spital pentru interventii.

Asociatia STOP HUNGER a fost creata in luna aprilie 2008, avand ca scop continuarea eforturilor de responsabilitate sociala depuse de compania Sodexo la nivel international prin programul STOP HUNGER incepand cu anul 1996 pentru combaterea foametei si malnutritiei in lume.

Misiunea Asociatiei STOP Hunger in Romania este aceea de a contribui la reducerea saraciei si vulnerabilitatii sociale prin dezvoltare de programe si campanii sociale. Angajamentul Asociatiei STOP HUNGER este acela de a contribui la imbunatatirea calitatii vietii grupurilor vulnerabile si dezavantajate din Romania prin coordonarea eforturilor de responsabilitate sociala care au loc in domeniul privat: atragerea de resurse financiare si donatii, voluntariat si sprijin direct din partea angajatilor din companii private.

Alte informatii despre această campanie le puteti obtine de la Eugenia DEACONU, eugenia.deaconu@sodexo.com; tel. 021 204 46 55.

Despre Asociatia STOP HUNGER

Asociatia Stop Hunger
office@stophunger.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/asociatia-stop-hunger/in-perioada-de-criza-romanii-se-ajuta-intre-ei-campanie-umanitara