Peste 300 de Stagii pe Bune in IT&C !

BUCURESTI - 12 mai 2008

Comunicat tip General in Social

„Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C” (ASPI) anunta rezultatele centralizarii stagiilor disponibile in cadrul programului „Stagii pe Bune”, primul program de cariera destinat dezvoltarii personale a studentilor din IT&C.

In urma incheierii perioadei de centralizare a stagiilor pentru editia 2008 a „Stagii pe Bune” ASPI pune la dispozitie peste 300 stagii impartite in 7 categorii, si anume: Business Software, Embedded & Security Software, Networking & Communication, Quality Assurance & Technical Support, Hardware, New Media & Web Development, Entertainment Software & Graphics.

De astazi, 12 mai, si pana in data de 25 mai studentii din IT&C pot analiza, compara si aplica pentru stagiul potrivit prin intermediul sitului programului: www.stagiipebune.ro. Tinerii au posibilitatea de a alege programe de stagiatura oferite de 35 de companii participante la aceasta editie a programului, printre care: Freescale, Adobe, BitDefender, Oracle, S&T, Microsoft, Ubisoft, IBM, IXIA, Continental. Pe langa companiile de IT&C, anul acesta si Facultatea de Automatica si Calculatoare pune la dispozitie 4 locuri de stagiatura in cercetare.

Programul se desfasoara la nivel national, cu focus pe marile centre universitare: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov si Sibiu. In perioada imediat urmatoare membrii echipei Stagii pe Bune vor sustine o serie de prezentari in facultatile de profil din Bucuresti si din tara pentru a fi mai aproape de studenti si a oferi informatiile necesare.

„Cresterea numarului de stagii si a companii participante la Stagii pe Bune este inca o dovada a necesitatii unei relatii mai stranse intre mediul academic si cel de business in IT&C. Noi vom fi in continuare alaturi de studenti prin sfaturi privind cariera, asistenta atat in alegerea stagiului cat si pe durata acestuia” a declarat Bogdan Iordache, Presedintele ASPI.

Despre Asociatia “Studenti si Profesionisti IT&C”

„Asociatia Studenti si Profesionisti IT&C” (ASPI), grupeaza tineri profesionisti din IT&C-ul romanesc si isi propune sa dezvolte colaborarea dintre mediul academic si companiile de IT&C din Romania prin crearea de mecanisme utile pentru dezvoltarea profesionala a studentilor.

Din 2005 ASPI organizeaza Stagii pe Bune, un program ce propune plasarea studentilor facultatilor cu profil IT&C in stagii practice, desfasurate pe durata verii, in companiile din domeniul IT&C. „Stagii pe Bune” 2008 este a patra editie a programului ce se desfasoara la nivel national, cu accent pe cele mai importante centre educationale IT&C din Romania: Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj, Brasov si Sibiu.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa o contactati pe Daniela Lepus, PR Manager ASPI, telefon: 0766.490.642, e-mail: daniela.lepus@stagiipebune.ro
daniela.lepus@stagiipebune.ro