Americlean Romania anunta deschiderea unui nou punct de lucru in Constanta

Locul desfasurarii: Constanta

Organizator: Americlean

Pe baza cererilor in crestere pentru servicii de curatenie in Constanta , Americlean Romania anunta deschiderea unui nou punct de lucru , al doilea , in orasul de la malul marii . Pe fondul cresterii cererilor serviciilor de curatenie la nivel local in judetul Constanta , Americlean Romania - firma de curatenie profesionala cu acoperire nationala , anunta deschiderea incepand cu 1 Aprilie 2013 al celui de-al doilea punct de lucru local - Americlean Constanta. Americlean ofera o gama completa de servicii profesionale de curatenie in Constanta, considerand ca asigurarea unor servicii prompte si mentinerea unor relatii comerciale bazate pe incredere, profesionalism si rapiditate reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o retea cat mai solida de colaboratori. Suntem orientati spre acoperirea nevoilor clientului si ne dorim sa dezvoltam parteneriate pe termen lung, reciproc avantajoase. Cu o experienta de 8 ani in acest domeniu, am reusit sa ajungem una dintre firmele de curatenie de top din Constanta si ne dorim ca, in continuare, sa fim un partener de incredere pentru clientii nostri, oferind servicii de curatenie la standarde europene. Biroul local din Constanta completeaza reteaua de birouri locale Americlean Romania, deja existente in Cluj, Iasi, Timisoara, Arad, Brasov, Sibiu , Craiova

Confirmare pana la data: 20 martie 2013

Participare: Intrare libera