Salonul Bicicletei

BUCURESTI - 26 februarie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Social, Logistica/Transport

Live site

Vrei să afli noutățile anului 2015 în materie de biciclete?
Vino la Salonul Bicicletei, in perioada 19-22 martie la Crystal Palace Ballrooms!
Te așteptăm cu numeroase surprize și premii dacă vrei sa participi la concursurile organizate în cadrul expoziției Salonul Bicicletei!

Salonul Bicicletei

Vrei să afli modelul anului 2015? Vrei să știi care sunt noile tendințe în design-ul de cadre? Sau poate vrei să testezi în premieră bicicletele celor care urcă mereu pe podium!

Vino la singurul eveniment dedicat 100% biciclistilor, organizat chiar de asociația care reprezinta industria bicicletei din România.

În perioada 19-22 martie 2015, Asociația Profesională a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC) organizează expoziția națională de biciclete: Salonul Bicicletei (facebook.com/SalonulBicicletei). Aceasta va fi organizată la Crystal Palace Ballrooms, în centrul capitalei, lângă Piața de Flori George Coșbuc (Adresa exactă este: Calea Rahovei 198A, Sector 5, București). Marile magazine de biciclete vor fi prezente acolo cu toate mărcile și modelele din portofoliul de biciclete, echipamente și accesorii.

Detalii din cadrul expoziției “Salonul bicicletei”:

- Estimăm că vei fi una/unul dintre cei peste 10.000 de vizitatori pe parcursul celor 4 zile, cu

care poţi socializa, schimba păreri sau te poţi întrece în concursuri;

- Ne vom cunoaşte reciproc în Conferința de presă din 18 martie;

- Ne pregătim să şi petrecem la VIP Velo-Party în 20 martie, începand cu ora 21:00

- Pregătim mai multe concursuri de îndemânare pentru bicicliști, pentru copii, dar și pentru mecanici! Cei mai buni vor primii premii biciclete și accesorii de la magazinele partenere!

- Urmează un concurs pe pagina de facebook pentru cele mai frumoase biciclete din București

(așa că intră pe facebook.com/SalonulBicicletei pentru a afla mai multe detalii)

- Invităm la eveniment diverse personalități, aşa că dacă ai favorite/-ţi, spune cu voce tare!

- Vom face prezentarea echipelor de cicliști sponsorizate de noi membrii ASPIC (sportivi, echipamente, biciclete) în după-amiaza zilei de vineri, 20 martie, înainte de petrecere!

Programul de vizitare în perioada expoziţiei (19 - 22 martie ):

Joi: 14.00-18.00

Vineri & sâmbătă: 10.00-20.00

Duminică: 10.00-16.00

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare ne poti contacta la nr. de telefon: 0724.610.472 sau pe mail la director@aspic.ro

Valentin Ionescu

Director Executiv ASPIC

Despre Seven Advertising Valentin Ionescu

Despre ASPIC:
Dorim să aducem la cunoştinţa investitorilor în comerțul cu biciclete intenţia membrilor fondatori ai Asociației Profesionale a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC) de a realiza, începând cu anul 2015, cadrul necesar dezvoltării industrei bicicletei din ţara noastră pe platforma unei colaborări profesionale între actanţi, care să definească pe cât posibil un sistem profesional de educare şi formare a pieţei de biciclete, echipamente şi accesorii specifice bicicletei.
Ne propunem să sprjinim creşterea pieţei interne de producţie şi desfacere a produselor, creşterea numărului de evenimente profesionale de profil, scăderea nivelului pieţei gri/negre de biciclete tranzacţionate, creşterea implicării în procesul legislativ cu privire la comerţul cu biciclete şi la utilizarea resurselor umane în acest proces, creşterea nivelului profesional în prestarea de servicii de producţie, vânzare, întreţinere şi reparaţie.
În timp, pe măsură ce atingem unele dintre obiectivele expuse mai sus, sperăm să ne putem implica pozitiv şi în alte aspecte ale acestei industrii.
Pentru aceasta va trebui să implicăm din ce în ce mai mulţi membri activi.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aspic1/salonul-bicicletei1