Salonul Bicicletei

BUCURESTI - 17 martie 2015

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Afaceri, Media / Publicitate, Social, Sport

Live site

Dacă vreți să fiți părtași la un fenomen nou, la modă, lăsați câteva zile revistele de fashion sau brief/urile de creație, business-lunch/urile si veniti la SALONUL BICICLETEI pentru a afla ultimele noutati despre biciclete ca mijloc de transport, mod de realaxare, de socializare, de a avea o viata mai sanatoasa si mai activa. SALONUL BICICLETEI reprezinta cea mai importanta expozitie nationala de profil din Romania, unde veti gasi toate informatiile despre biciclete, echipamente si accesorii de care aveti nevoie.

Salonul Bicicletei

In perioada 19-22 martie 2015, Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania (ASPIC) organizeaza expozitia nationala de biciclete: Salonul Bicicletei. Aceasta va fi organizata la Crystal Palace Ballrooms, in centrul capitalei, langa Piata de Flori George Cosbuc (Adresa exacta este: Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti). Marile magazine de biciclete vor fi prezente acolo cu toate marcile si modelele din portofoliul de biciclete, echipamente și accesorii.

La deschiderea evenimentului am invitat numeroase persoane cunoscute, pasionate de biciclete. Si-au anuntat prezenta diverse personalitati din lumea sportiva, culturala si politica, precum ASR Principele Nicolae al Romaniei, Alina Gorghiu (Presedintele PNL), Gianina Corondan, Lucian Mandruta, Alex Ciocan, Eduard Novak si multi altii.

Program si evenimente in cadrul Salonului Bicicletei:

Joi, 19 martie: vino sa fii primul care vede modelele din 2015. Ai ocazia sa vizitezi linistit expozitia intre 14:00 si 18:00, poti sta de vorba cu cei de la standuri, sa testezi noile modele si poti castiga invitatii la petrecerea de vineri seara.

Vineri, 20 martie: programul de vizitare va fi 10:00-20:00. In intervalul 12:00-17:00 poti parcurge traseul outdoor. Dupa ora 18:00 prinde un loc bun pentru ca urmeaza defilarea echipelor de ciclism din Romania, iar daca ai fost norocos si ai castigat o invitatie la petrecere, ramai pentru ca aceasta incepe la ora 20:00 (accesul la petrecere se face in baza listei de invitati).

Sambata, 21 martie: te asteptam intre 10:00 si 20:00 sa ne vizitezi. Avem o zi incarcata: intre 11:00 si 18:00 mai ai o sansa sa te inscrii la concurs. La ora 10:00 si la ora 18:00 vom avea 2 ore de cycling indoor (atentie! locurile sunt limitate). La ora 12:00 vom lansa un nou grup de bicicliste (va tinem in suspans pana atunci), dar daca reprezinti sexul frumos si ai bicicleta te asteptam la lansare. Iar intre timp in curte vom avea 2 demonstratii de BMX, sarituri si alte nebunii.

Duminica, 22 martie: program de vizitare intre 10:00 si 16:00. Cycling-ul incepe la ora 11:00 pentru doritori. Cei mai iscusiti din punct de vedere mecanic, se vor intrece la ora 13:00 intr-o proba secreta. Dam premii diverse scule si truse folositoare. La ora 14:00 facem tombola pentru bicicleta pe care o dam pentru copii, iar dupa inca o tura de BMX in curte.

Pe langa cele de sus, pregatim si alte surprize vizitatorilor.

Taxa de participare este de 5 RON/ zi, copii sub 7 ani beneficiaza de acces gratuit.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile te invitam pe pagina de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/799794133426437/

Despre Seven Advertising Valentin Ionescu

Despre ASPIC:
Dorim să aducem la cunoştinţa investitorilor în comerțul cu biciclete intenţia membrilor fondatori ai Asociației Profesionale a Producătorilor, Importatorilor și Comercianților de Biciclete din România (ASPIC) de a realiza, începând cu anul 2015, cadrul necesar dezvoltării industrei bicicletei din ţara noastră pe platforma unei colaborări profesionale între actanţi, care să definească pe cât posibil un sistem profesional de educare şi formare a pieţei de biciclete, echipamente şi accesorii specifice bicicletei.
Ne propunem să sprjinim creşterea pieţei interne de producţie şi desfacere a produselor, creşterea numărului de evenimente profesionale de profil, scăderea nivelului pieţei gri/negre de biciclete tranzacţionate, creşterea implicării în procesul legislativ cu privire la comerţul cu biciclete şi la utilizarea resurselor umane în acest proces, creşterea nivelului profesional în prestarea de servicii de producţie, vânzare, întreţinere şi reparaţie.