Lansarea site-ului bunatatipentruacasa.ro

BUCURESTI - 28 decembrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Live site

Luna decembrie 2015 aduce atat pentru gurmanzi cat si pentru persoanele aflate la dieta, pentru cei foarte ocupati cu sarcinile zilnice dar si pentru cei preocupati de alimentatia sanatoasa, lansarea unui site de exceptie: www.bunatatipentruacasa.ro

Bunatati Pentru Acasa este un brand deja cunoscut si apreciat din ce in ce mai mult pentru ca promoveaza un concept nou: acela al prepararii bucatelor cu ingrediente cat mai naturale si cat mai sanatoase.

Societatea de azi se confrunta cu problema lipsei timpului devenit insuficient pentru a petrece cu copiii, cu partenerul sau chiar pentru a-l petrece in bucatarie gatind sau spaland vase. Astfel, Bunatati Pentru Acasa reprezinta solutia ideala prin raportul calitate-pret, dar mai ales prin faptul ca pune sanatatea pe primul plan.

Bunatatipentruacasa.ro nu este numai un site pentru comenzi ci si un indrumator in ce priveste alimentatia sanatoasa si nutritia. Atat pe site cat si pe pagina de facebook, promovam produse naturale, produse bio, sfaturi de la specialisti etc.

Pe tot parcursul lunii decembrie 2015, Bunatati Pentru Acasa lanseaza o serie de oferte zilnice si saptamanale extrem de avantajoase pentru clienti, concursuri cu premii, seminarii de nutritie si alimentatie sanatoasa precum si alte provocari interesante, promovate pe site si pe pagina de facebook.

 

WEB: www.bunatatipentruacasa.ro

Mail: comenzi@bunatatipentruacasa.ro

Telefon: 0787.603.733

Facebook: https://www.facebook.com/Bunatati-Pentru-ACASA-1647202908896100/