“Meci" FairPlay intre Astral Telecom si CFR ECOMAX Cluj Napoca - Astral semneaza primul parteneriat cu feroviarii de la CFR ECOMAX Cluj Napoca

BUCURESTI - 21 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Bucuresti, 21 octombrie 2004. Astral Telecom, cel mai important furnizor national de servicii integrate de comunicatii electronice fixe din Romania a anuntat astazi semnarea contractului de sponsorizare cu echipa CFR ECOMAX Cluj Napoca. In urma acestui parteneriat Astral Telecom va sustine din punct de vedere financiar activitatea Clubului Sportiv CFR Ecomax pe toata perioada campionatului Romaniei Divizia A si Cupa Romaniei la fotbal Editia 2004 – 2005.

“Meci

„Dupa cum sunt convins ca stiti, suntem legati nu numai din punct de vedere sentimental de orasul Cluj Napoca - centrul istoric si cultural al Transilvaniei si al Romaniei. Compania Astral Telecom a fost infiintata in acest loc acum peste zece ani fiind in prezent unul dintre cei mai importanti furnizori nationali de servicii integrate de comunicatii electronice din Romania. Nu intamplator compania Astral sponsorizeaza in acest an aceasta echipa si nu intamplator ne-am implicat in sponsorizarea si sustinerea unor proiecte culturale si sportive care au ca „marca” orasul Cluj Napoca. Este parte a responsabilitatii noastre sociale sa investim in valorile acestui oras”, declara Aurel Costea, Director General Astral Telecom.

„Dupa 28 de ani CFR ECOMAX Cluj Napoca revine in Divizia A de fotbal a Romaniei. Echipa clujeana a mai urcat o treapta si si-a adaugat un binemeritat succes in palmares, succes pe care de altfel il anticipam de ceva timp avand in vedere evolutia lor din ultima perioada. Pentru noi, echipa CFR ECOMAX Cluj Napoca este una dintre multitudinea de marci importante pe care orasul Cluj Napoca le-a oferit Romaniei. CFR ECOMAX Cluj Napoca a demonstrat in acest an ca straduinta poate conduce la performanta, o conditie esentiala succesului unei echipe care vrea si cu siguranta poate mai mult. Suntem aici sa-i sustinem si sa-i incurajam sa fie in fiecare zi mai buni. Este un parteneriat pe care noi ni-l dorim pe termen lung” declara Mirel Tolca, Manager Comercial Internet, date si telefonie in Astral sucursala Cluj Napoca.

Despre Astral Telecom

DESPRE ASTRAL TELECOM S.A.

Astral Telecom S.A. este in prezent cel mai important furnizor national de servicii integrate de comunicatii electronice din Romania.

Infiintata in 1993 ca furnizor local de servicii de televiziune prin cablu, intr-unul din cele mai importante centre istorice si culturale ale Transilvaniei – Cluj Napoca, Astral Telecom si-a dezvoltat si extins cu succes portofoliul de servicii. La inceputul anului 2004 Astral Telecom beneficiaza de o puternica prezenta la nivel national, furnizand servicii de televiziune prin cablu in peste 750.000 de locuinte din peste 140 localitati, servicii de Internet si transmisii de date in peste 30 din cele mai importante judete ale tarii precum si servicii de telefonie fixa IP. Astral a fost primul operator alternativ de telefonie fixa care a semnat in 2003 acorduri de interconectare cu Romtelecom si cu operatorii GSM 900 Connex si Orange.

Portofoliul de servicii include:

§Televiziune prin cablu (CATV)
§Acces Internet (acces Intenet folosind medii de transmisie in banda larga: cablu TV, fibra optica, unde radio si linii telefonice inchiriate; precum si o gama de servicii web: Publicitate on-line, Solutii de gazduire, Dezvoltare de aplicatii si site-uri),
§Servicii de telefonie fixa ( nationala si internationala).

Clienti importanti:

Ambasada Statelor Unite ale Americii, Ministerul Informatiilor Publice, IGP, RoEduNet, Ministerul Sanatatii si Familiei, Ministerul Public (Parchetul General al Romaniei) Electrica SA, Filiala Muntenia Nord, Banca Transilvania, Universitatea Babes Bolyai Cluj-Napoca, Adevarul, Romania Libera, Trustul de Presa National, Hyundai Auto, SC UNITA.

Cornelia Gusa, PR Manager – Astral Telecom

Tel/fax 302 09 28
0740 11 53 11
comunicare@astral.ro