Incepeti vara asta altfel, cu un workshop inedit de comunicare...organizat de Atlas Consel Training Services in Bucuresti in perioada 15 - 16 iulie 2008

BUCURESTI - 23 iunie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Veniti sa testati ce metoda de comunicare vi se potriveste mai bine. Veti pleca de la acest workshop antrenati pentru a reusi sa va faceti intelesi mai bine si cu instrumentele necesare pentru a depasi situatiile de blocaj in comunicare.

Participati la acest eveniment si:
•Veti identifica posibile cauze ale blocajelor in comunicare si solutii de depasire a acestora.
•Veti afla despre puterea cuvintelor si despre rolul emotiilor in comunicare.
•Va veti intilni cu un trainer care studiaza de cinci ani aspectele psihologice ale comunicarii si relationarii umane.

Cui i se adreseaza: Tuturor celor care doresc sa isi dezvolte si sa isi imbunatateasca comunicarea cu colegii sau cu cei dragi, sa exerseze tehnici si modalitati noi intr-un workshop interactiv si antrenant.

Trainer: Gabriela Popescu este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sectia Psihologie, Bucuresti, cit si a Facultatii de Matematica, Brasov.
In 2001 si-a inceput activitatea ca instructor pentru obtinerea certificarii ECDL. Pe parcursul a 5 ani a sustinut peste 1.800 de ore de instruire si a format aproximativ 300 de participanti in vederea obtinerii permisului ECDL.
Este trainer certificat Atlas Consel Training Services in urma absolvirii cu succes a programului de training de Formare formatori - Train the Trainers. Are experienta ca asistent trainer si co-trainer in programe de training de dezvoltare manageriala, vinzari, teambuilding concepute pentru companii nationale si multinationale de renume.

Locul si perioada de desfasurare a cursului: Bucuresti, 15 - 16 iulie 2008.

Pentru inscrieri contactati-ne la: 021.529.88.56; 021.529.88.57; 0726.389.759; 0740.243.323
email:contact@atlasconsel-training.ro

Despre ATLAS CONSEL TRAINING SERVICES

Atlas Consel Training Services este o companie de training de renume care concepe si livreaza programe de instruire de peste 12 ani pentru angajati din organizatii cu diferite nivele de experienta si din arii de activitate variate. Clientii nostri apreciaza faptul ca stim sa-i ascultam si sa identificam nevoile de dezvoltare pe care le au, sa particularizam sesiunile de training in raport cu situatiile concrete din activitatea participantilor, sa adaptam cursurile la profilul participantilor si sa realizam „evenimente” interactive si experientiale de cunoastere si dezvoltare.

Ce facem?
Sustinem eforturile de schimbare ale clientilor nostri prin
•Programe de training personalizate pentru dezvoltarea oamenilor si organizatiilor
•Workshop-uri si cursuri deschise