Leadership intr-o noua abordare

BUCURESTI - 30 ianuarie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

In zilele de 16 si 17 februarie are loc in Bucuresti, la Centrul de Conferinte Uzinexport, workshopul Leadership Diamond®, organizat de Atlas Consel Training Services.
Data limita de inscriere este 6 februarie 2006.
Mai multe detalii puteti obtine pe site-ul www.atlasconsel-training.ro

Pentru reusita unei afaceri o buna strategie nu mai este suficienta. Pe masura ce strategiile se dezvolta, iar ciclurile de schimbare se scurteaza, organizatiile descopera ca nu au o cultura adecvata pe care sa se sprijine. Birocratia, functiile, procedurile domina. Este necesara o transformare a organizatiilor, o mutare a accentului de la strategie la oameni si la dezvoltarea unei gandiri de leadership flexibile si adaptabile. Un mediu de afaceri dinamic, incert si contradictoriu cere oameni atasati unor valori si principii care sa genereze, deopotriva, responsabilitate si eficacitate (performanta).

Atlas Consel Training Services propune o abordare de leadership accesibila si usor de pus in practica.
Leadership Diamond® este un model de actiune, un limbaj si o metodologie de dezvoltare a leadership-ului la toate nivelurile din organizatie. Participantii la workshop isi vor putea descoperi si activa resursele interioare pentru a gandi si a actiona ca lideri.

Peter Koestenbaum, ganditor si consultant american, a creat si dezvoltat Leadership Diamond® ca parte centrala a conceptiei sale despre lumea afacerilor, denumita Philosophy-in-Business™ (PiB).

Workshopul Leadership Diamond® va fi facilitat de John Samihaian, consultant si trainer licentiat Philosophy-in-Business™ si partener asociat Atlas Consel Training Services. Din cei peste 15 ani de activitate in domeniul resurselor umane, John Samihaian si-a dedicat cea mai mare parte dezvoltarii oamenilor si, in special, formarii de lideri. Crezul sau este acela ca “drumul catre leadership este un drum al autocunoasterii.”

Despre ATLAS CONSEL TRAINING SERVICES

Despre Atlas Consel Training Services
Atlas Consel Training Services este o companie de consultanta in dezvoltarea oamenilor (training, coaching si consultanta), care concepe si livreaza programe de instruire de dezvoltare de abilitati si competente (comunicare, prezentare, vanzari, negociere, management, leadership, relatii cu clientii) concepute conform nevoilor specifice ale clientilor sai. Atlas Consel Training Services se adreseaza celor care constientizeaza necesitatea schimbarii atat la nivel personal, cat si la cel organizational.

Atlas Consel Training Services este partener strategic al Quantum Leadership Solutions (CA, USA) in adaptarea si dezvoltarea abordarii Leadership Diamond® in Romania. Incepind cu 2003, Atlas Consel Training Services este unic detinator al licentei de livrare in Romania a programului Leadership Diamond®.
John Samihaian
Managing Partner
0744644113
john@atlasconsel-training.ro