Curs gratuit CP100A cu un trainer autorizat Google Cloud Platform pentru programatorii și inginerii DevOps din compania ta

BUCURESTI - 11 mai 2015

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Cursuri

Live site

Atlas Networking organizează în data de 15 mai un curs gratuit de o zi pentru programatori și ingineri DevOps care activează în companiile IT, susținut de un trainer autorizat Google Cloud Platform.

Curs gratuit CP100A cu un trainer autorizat Google Cloud Platform pentru programatorii și inginerii DevOps din compania ta
 Cursul CP100A este o ocazie unică pentru orice developer să se familiarizeze cu platforma Google Cloud și să se pregătească pentru examenele de certificare cu un trainer autorizat Google. Pentru orice developer, certificatul de programator autorizat pentru Platforma Google Cloud este un pașaport de intrare în companiile High-tech de mare calibru și garantează accesul direct în arena inovației bazată pe tehnologiile cloud. 

Ștefan-Adrian Apăteanu, CEO Atlas Networking

Consumatorii high-tech de astăzi ne provoacă să fim mereu inovatori și să contribuim permanent la revoluția digitală.

Cursul CP100A - Introducere în Elemente de Bază pentru Platforma Google Cloud este o inițiativă Atlas Networking - o companie cu o experiență de peste 10 ani în domeniul IT&C, Google Cloud Sales and Services Partner și Google Cloud Training Partner.

Prin acest demers Atlas Networking își propune să creeze noi oportunități de motivare, dezvoltare și calificare pentru specialiștii din domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC) și să contribuie în egală măsură la o mai bună integrare a tehnologiilor digitale în cadrul companiilor.

Pasionații de tehnologie au acum oportunitatea de a participa la un curs gratuit cu durata de o zi, susținut de un trainer autorizat Google Cloud Platform, cu o experiență de web developer de peste 5 ani și numeroase certificări Google (Google Cloud Platform Authorized Trainer, Google App Engine Qualified Developer, Google BigQuery Qualified Developer, Google Cloud Storage Qualified Developer, Google Cloud SQL Qualified Developer).

Cursul CP100A are ca obiectiv introducerea în elementele de bază pentru platforma Google Cloud și este structurat pe 13 module.

Specialiști IT care pot participa la cursul CP100A - Introducere în Elemente de Bază pentru platforma Google Cloud

- programatori Java / Python sau ingineri DevOps care doresc să devină experți în construirea și dezvoltarea de aplicații web puternice și scalabile cu ajutorul platformei Google Cloud

- programatori și ingineri DevOps care vor să migreze de la o arhitectură tradițională de tip Legacy, să se inițieze și să se perfecționeze în domeniul tehnologiilor și soluțiilor de tip cloud. 

Înscrierea la cursul gratuit CP100A se face online pe site-ul companiei Atlas Networking www.atlasnet.eu, prin completarea formularului de înregistrare CP100A Fundamentals of Google Cloud Platform pentru data de 15 mai 2015.

Numărul de participanți la curs este limitat la 20 de persoane. Criteriul aplicat pentru înscriere este primul venit - primul servit pentru toate persoanele care îndeplinesc condițiile de eligibilitate. Persoanele selectate vor primi via mail o confirmare de participare din partea Atlas Networking.

Agenda completă, obiectivele și formatul cursurilor din 2015 destinate programatorilor și inginerilor DevOps pasionați de inițiere și dezvoltare în domeniul tehnologiilor Google Cloud Plaform sunt disponibile pe site-ul Atlas Networking, la secțiunea Training.