Avantajele inchirierilor auto prin Rent-a-car-otopeni.ro

BUCURESTI - 31 mai 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

In ultimii ani inchirierea masinilor a devenit o activitate destul de uzuala in randul turistilor straini si a romanilor plecati la munca in afara tarii, lucrurile sunt destul de simple si usor de parcurs, mai ales daca vei alege o agentie potrivita de rent a car.

Serviciile de rent a car s-au dezvoltat destul de mult in ultimii ani, multi turisti prefera ca dupa ce aterizeaza in aeroportul international din Otopeni, sa se deplaseze pe toata perioada sederii in Romania cu o masina inchiriata. Un autoturism iti ofera destul de multa mobilitate, te poti deplasa neconditionat in orice locatie doresti sa calatoresti si nu in ultimul rand poti face asta la un tarif cat se poate de accesibil. Chiar daca la prima vedere inchiriatul unei masini poate parea o activitate destul de simpla, daca nu te documentezi inainte si nu alegi o companie de incredere acest lucru poate devenii pentru unii un adevarat calvar, asadar nu merita sa colaborezi decat cu agentii renumite care iti pot oferii servicii si masini de cea mai buna calitate. Daca vei alege oferta celor de la Rent-a-car-otopeni.ro cu siguranta te vei bucura de masini noi si bine intretinute, ai posibilitatea sa optezi in mod gratuit pentru un gps sau scaun de copil si nu in ultimul rand te vei bucura de tarife speciale la inchirieri auto Bucuresti mai ales daca esti la cea de-a doua inchiriere.

Compara preturile agentiilor de inchirieri auto Bucuresti si alege oferta corecta

Daca uneori ti se pare dificil sa compari ofertele si sa aflii clauzele contractuale pe care ti le impun multe agentii de inchirieri auto din Bucuresti, ei bine poti gasi solutia pe Rent-a-car-otopeni.ro un site care iti pune la dispozitie toate informatiile de care ai nevoie, iti ofera raspunsuri la toate intrebarile pe care le ai in legatura cu inchirierile de masini si nu in ultimul rand iti ofera si posibilitatea sa aflii tarifele in functie de clasa masinilor si de perioada de inchiriere. Cu cat vei inchiria o masina pe o perioada mai lunga de timp cu atat te vei bucura de preturi mai mici, de asemenea companiile pot sa inchirieze de la Rent-a-car-otopeni.ro si flote intregi de autoturisme.

Masinile din clasa economica sunt in general cea mai solicitata gama, multi aleg sa se bucure de un consum foarte mic de carburant si sa achite cat mai putin pentru zilele de inchiriere. La Rent-a-car-otopeni.ro poti alege oferta de inchirieri auto la clasa economy cu tarife ce pornesc de la 10 euro pe zi. De asemenea clientii mai pretentiosi se pot orienta catre inchirierea masinilor de lux, agentia avand in flota peste 30 de astfel de modele.

Rezerva din timp si beneficiaza de reduceri semnificative.

Daca ar fi sa consulti orice reprezentant al unei agentii de inchirieri auto din Bucuresti cu siguranta vei fi sfatuit sa rezervi din timp o masina, doar in acest mod te vei putea bucura de preturi cu mult reduse, de siguranta ca vei gasi masina dorita in momentul in care ajungi la destinatie. Rezervarea din timp implica si o serie de alte avantaje, daca suni cu cateva zile inainte la agentie, mai ales daca faci asta intr-o perioada aglomerata din an, risti sa numai gasesti masini sau sa gasesti dar din alta categorie in comparatie cu cele pe care tu le doreai. De exemplu cei de la Rent-a-car-otopeni.ro ofera discounturi care uneori pot fi si de 20 la suta pentru clientii care aleg sa inchirieze din timp o masina.

Informeaza-te si verifica daca mai exista si alte taxe

Ai mare grija inainte sa iti alegi compania cu care vei colabora, incearca dupa ce ai comparat preturile si ti s-au parut unele accesibile sa aflii si daca nu cumva mai exista alte taxe sau clauze ascunse. Sub paravanul unor extraopriuni agentiile care practica aceste metode iti ofera la prima vedere un tarif cu mult sub cel al pieteii si te atrag in plasa, asadar nu ezita sa le soliciti un contract de inchiriere pe care sa il studiezi cu mare atentie inainte sa mergi sa iti ridici masina din capitala sau din aeroport.

Despre Rent-a-car-otopeni.ro

Rent-a-car-otopeni.ro sunt una din cele mai bune companii cu care poti semna un contract de inchirieri auto in Bucuresti, au recomandari venite de la marea majoritate a clientilor cu care a colaborat pana acum, in alta ordine de idei experienta relevanta pe care o au in acest domeniu, cu peste 10 ani de activitate ii fac o agentie de incredere. Personalul angajat aici este de asemenea destul de bine instruit si pregatit sa faca fata oricarei solicitari venite din partea clientilor. Flota auto de care dispune pe partea de inchirieri auto Bucuresti poate raspunde oricarei solicitari, vei gasi atat masini din clasa economica, masini de teren si modele din gama compact la cele mai bune preturi. Raportul calitate tarif este de fiecare data unul excelent. Vei beneficia in mod gratuit de suport 24 de ore din 7 si de accesioriile suplimentare pe care le poti solicita la fiecare inchiriere, cum ar fi un gps sau scaun de copil.