Inchirieri auto Bucuresti pentru excursii reusite

BUCURESTI - 4 aprilie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

In ultimii ani capitala a cunoscut o dezvoltare turistica semnificativa, aici aterizeaza ziolnic sute de persoane in interes de afaceri sau pentru a vizita multimea de obiective turistice. Aeroportul Otopeni fiind in imediata vecinatate a capitalei are zilnic foarte multe curse aeriene.

Majoritatea persoanelor care aterizeaza aici cauta in permanenta un mijloc de transport rapid si eficient, variante sunt destul de multe, de la serviciile de taximetrie pana la mijloacele de transport in comun si nu in ultimul rand inchirierile auto care au cunoscut o crestere destul de mare.

Preturile sunt destul de accesibile iar masinile de cea maqi buna calitate daca te orientezi catre compania potrivita. Chiar daca inchirierea unei masini pare a fi o activitate destul de simpla ar trebuii totusi sa tii seama de cateva aspecte esentiale pentru a face cea mai buna alegere si pentru a platii un pret cat se poate de accesibil. Desi inchirierea unei masini de la o agentie de inchirieri auto Bucuresti implica responsabilitate din partea companiei dar si din partea clientului, tot mai multi se orienteaza catre aceste servicii.

In continuare Rent-a-car-otopeni.ro iti prezinta o lista cu sfaturi care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere.


Alege varianta potrivita
In functie de cateva aspecrte va trebuii sa alegi masina care sa iti raspunda nevoilor, va trebuii sa tii seama de dimensiunea acesteia, de pret si nu in ultimul rand de scopul pentru care o vei inchiria. Piata fiind una destul de dezvoltata iti va oferii intotdeauna masina potrivita pentru nevoile tale.

De exemplu la Rent-a-car-otopeni.ro vei putea sa alegi varianta potrivita din peste 200 de modele, de la clasa economica si pana la masini luxoase, cu 9 sau 7 locuri si pana la masini din gama Suv, cele din urma fiind ideale pentru cei care doresc sa calatoreasca intr-o statiune montana.

Daca vei calatorii insotit de familie cu siguranta un vehicul mai mare ti s-ar potrivii cel mai bine, in schimb daca te vei misca doar prin agliomeratia orasului, o masina din clasa mica ar fi ideala atat pentru un consum scazut de carburant cat si pentru un buget mai redus, in unele situatii daca ai mai multe zile de inchiriere vei platii doar 8 euro pentru fiecare zi.

Trebuie de asemenea sa tii seama si de transmisia masinii, exista clienti obisnuiti cu modelele cu transmisie manuala iar altii cu cele automate, cele din urma cu siguranta iti vor oferii mai mult confort. Poti de asemenea sa iti alegi masina si in functie de carburant, la Rent-a-car-otopeni.ro vei gasii atat masini diesel cat si masini pe benzina.


Inainte de inchiriere
Avand in vedere ca ofertele celor de la inchirieri auto Bucuresti sunt cat se poate de variate, ar fi indicat sa analizezi cat se poate de amanuntit piata inainte de a face alegerea.

De asemenea ar fi bine sa analizezi seriozitatea companiei cu care ti-ai propus sa colaborezi, poti face acest lucru cat se poate de simplu, consulta cu atentie forumurile de specialitate, de asemenea poti discuta cu anumiti prieteni care au mai inchiriat masini de la respectiva companie.

Mediul online fiind in ultima perioada extrem de dezvotat poti gasi pe internet varianta potrivita de inchirieri auto. La o simpla accesare vei avea in fata calculatorului in mod automat peste 100 de siteuri, daca vei respecta cu strictete pasii specificati mai sus cu siguranta vei alege cea mai potrivita varianta.

Daca esti un client exigent cu siguranta iti vei dorii o masina foarte bine intretinuta si cu un an nou de fabricatie, la rent-a-car-otopeni.ro vei gasi masini ce nu au o vechime mai mare de 2 ani de zile.

De asemenea acestea sunt in permanenta verificate cat se poate de amanuntit in serviceuri autorizate avand la timp efectuate inspectiile periodice. De asemenea ar trebuii sa tii seama de varsta , marea majoritate a companiilor impunand o varsta de minim 21 de ani.

Vechimea permisului de conducere este un alt criteriu important, trebuie sa il ai de minim 2 ani de zile pentru a putea inchiria o masina. Respectandf pasii acestia vei gasi cu siguranta o companie potrivita.

In alta ordine de idei un alt criteriu esential; este cel legat de metoda de plata acceptata de companie, sunt unele care iti solicita un card de credit si altele care accepta sa platesti in numerar.

Garantia este un alt aspect important de care va trebuii sa tii seama, in functie de valoarea masinii aceasta poate fi mai mica sau mai mare, de exemplu la Rent-a-car-otopeni.ro la modelele low cost va trebuii sa platesti 100 de euro, iar la cele compact sau de lux garantia va fi una mai mare.

Perioada de inchiriere este de asemenea cat se poate de importanta si sezo9nul in care vei inchiria, de exemplu vara tarifele vor fi mult mai mari in comparatie cu cele practicate in afara sezonului. Daca ai o perioada de peste 20 de zile de inchiriere, vei putea sa negociezi cu agentia de inchirieri auto Bucuresti tarifele. Daca vei rezerva cu ceva timp inainte discounturile pot ajunge si la 20 la suta din pretul total.


Contractul de inchiriere
Activitatea de rent a car din capitala se desfasoara conform unei legislatii in vigoare, in momentul in care vei merge sa inchiriezi o masina de la o companie autorizata, va trebuii sa semnezi un contract.

Ai mare grija sa citesti cu atentie clauzele specificate acolo, care sunt drepturile si obligatiile pe care le ai. Verifica cu mare atentie daca cele discutate cu reprezentantul companiei in momentul rezervarii se regasesc si in contract, fiecare pagina va trebuii sa fie citita cu foarte mare atentie.

De asemenea in contract se va regasii si o rubrica in care vor fi bifate avariile pe care le are masina la partea exterioara, ai mare grija sa le treci pe toate, in acest fel vei evita penalitatile ulterioare.

Pe toata perioada desfasurarii contractului de inchirieri auto vei fi responsdabil de starea estetica si tehnica a masinii. Cauta o companie care iti pune la dispozitie si serviciul de asistenta rutiera, asta inseamna ca trebuie sa iti ofere o masina la schimb daca cea pe care ai inchiriat-o se va defecta din motive ce nu tin de tine ca si client.

Daca alegi varianta de inchiriere a masinii online, treebuie sa cauti cu atentie pe site termenii si conditiile, ii poti citii linistit din fata calculatorului iar cand vei ajunge la destinatie vei fi deja pregatit.

La Rent-a-car-otopeni.ro vei gasi o rubrica speciala in acest sens, acolo vei avea toate informatiile de care ai nevoie. Daca nu vei conduce doar tu masina ar fgi bine sa te informezi care este taxa suplimentara pentru soferul aditional, nu uita sa il treci si pe acesta in contract.

Intreaba reprezentantii companiei care este locatia de preluare si de predare a masinii, daca vei ateriza in aeroportul din Bucuresti intreaba daca masina iti poate fi livrata acolo sau daca este nevoie sa te deplasezi tu la sediul companiei, de asemenea orele de functionare a agentiei de rent a car sunt cat se poate de importante.


Ce obligatii ai cand masina se afla la tine
Pe toata perioada desfasurarii contractului de inchirieri auto esti direct responsabil de masina, daca aceasta a fost implicata intr-un eveniment rutier trebuie sa iei in cel mai scurt timp legatura cu compania si sa anunti evenimentul chiar daca esti sau nu vinovat.

De asemenea alimentarea cu carburant a masinii revine tot in sarcina clientului la fel si plata locurilor de parcare sau a unor taxe de drum, compania trebuie sa iti puna la dispozitie asigurarea obligatorie precum si asigurarea casco. Ai mare grija si in ce parcare vei lasa masina, daca aceasta sufera o avarie si nu ai gasit vinovatul vei fi direct raspunzator si ti se poate oprii garantia in mod partial sau integral in functie de avarie.


Daca vei ajunge in capitalka in urmatoarea perioada si vei avea nevoie de un partener de calatorie vei gasi sprijinul la cei de la Rent-a-car-otopeni.ro pe langa faptul ca au servicii excelente iti vor pune la dispozitie masini de cea mai buna calitate precum si un personal bine instruit care sa te ajute sa faci de fiecare data cea mai buna alegere.