Rent a car Bucuresti oferte speciale de sarbatori Rent-a-car-otopeni.ro

BUCURESTI - 4 decembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Sarbatorile de iarna se apropie, in acest moment important al anului foarte multi romania care sunt plecati in afara tarii se intorc pentru a petrece acasa alaturi de familie. Mijlocul de transport cu care vor calatorii este extrem de important, marea majoritate alegand sa se orienteza catre rent a car Bucuresti datorita numeroaselor avantaje cum ar fi tariful accesibil si ofertele speciale de care beneficiaza din partea companiilor.

Rent a car bucuresti rent-a-car-otopeni.ro

Rent a car bucuresti rent-a-car-otopeni.ro

La prima vedere un serviciu de rent a car se rezuma doar la cateva mici detalii, insa nu de fiecare data lucrurile sunt atat de simple mai ales atunci cand vine vorba de firmele de inchirieri masini. Fara a avea pretentia ca va transmitem toate detaliile despre rent a car Bucuresti vom incerca totusi sa lamurim cateva aspecte destul de importante de care va trebuii sa tineti seama inainte sa alegeti compania cu care veti colabora.

Foarte multi clienti fac greseli la prima inchiriere, acestia nu cauta decat pe internet o firma se uita la tariful pe care aceasta il practica si aleg sa faca rezervarea masinii, fara insa a consulta cu atentie daca nu exista taxe suplimentare sau daca masinile din flota respectivei societati sunt de calitate si cu un an mai nou de fabricatie. In mare parte cam acestia ar fi pasii care trebuiesc parcursi in alegerea unei variante de rent a car, insa nu sunt suficienti. Este important sa navigati pe mai multe siteuri si sa consultati cat mai multe oferte si nu in ultimul rand cotatii de pret, in alta ordine de idei seriozitatea companiei cu care va urma sa colaborati este la fel de importanta.

Rent a car aspecte generale despre inchirieri auto

Daca insas nu stii catre ce companie de rent a car din Bucuresti sa te orientezi, ei bine Atlass Automotive vine in sprijinul celor care sunt in cautarea unui serviciu economic si de calitate, mai ales ca in pragul sarbatorilor de iarna acestia au reduceri de 20 la suta pentru serviciile de inchirieri auto. Foarte probabil, alegand aceasta companie vei avea certitudinea unui serviciu de foarte buna calitate, de transparenta si nu in ultimul rand de profesionalismul si de experienta de care vor da dovada angajatii acestei companii. Daca nu stii cum sa ii gasesti poti incerca in mediul online unde sunt prezenti prin siteul www.rent-a-car-otopeni.ro

Aici o sa gasesti cu siguranta marea majoritate a conditiilor de inchiriere, vei gasii de asemenea si raspunsurile la toate intrebarile pe care le ai in materie de inchirieri auto si vei putea sa vizionezi flota disponibila de masini dar si preturile precum si valoarea garantiei care pleaca de la 100 de euro in situatia clasei economice. In alta ordine de idei vei gasi si adresa companiei precum si numarul la care ii vei putea contacta. Ora la care doresti o masina nu are nici-o importanta societatea avand un program non stop. Masinile pe care le inchiriezi de la ei se pot livra la cerere si in aeroportul international din Otopeni sau pe raza orasului daca vei alege varianta de rent a car Bucuresti.

In primul rand daca v-ati hotarat sa inchiriati o masina ati facut o alegere perfecta, daca ar fi sa comparati costurile destul de mari in cazul in care alegeti sa va deplasati cu o masina personala dintr-o tara straina in Romania. Inchiriatul unei masini va include printre altele si asigurarile pentru a putea sa circulati pe drumurile din Romania dar si livrarea masinii la locatia indicata de dumneavoastra, un serviciu extrem de comod si nu in ultimul rand cat se poate de util si rapid, dupa ce ati facut rezervarea in maxim 2 ore puteti primii masina in locatie. Aceasta vine de fiecare data curata si cu plinul de combustibil facut. Lucrurile decurg destul de repede dupa ce v-ati hotarat in privinta modelului de masina aleas, va trebuii sa transmiteti agentiei de inchirieri auto din Bucuresti fotografii ale permisului de conducere si buletinului, acest lucru il puteti face pe adresa de email a agentiei sau si mai simplu pe whatsapp. Dupa ce ati inchiriat masina aveti mare grija de intretinerea acesteia, daca la returnare o aduceti cu avarii vizibile, agentia de inchirieri auto Bucuresti de la care ati ridicat-o va poate oprii in totalitate garantia. Aceasta taxa va trebuii sa o achitati in momentul ridicarii masinii, aici trebuie sa fiti cat se poate de atenti la avariile pe care aceasta le are in momentul semnarii contractului, iar daca constatati vreo neregula nu ezitati sa transmiteti asta si reprezentantului de la inchirieri auto Bucuresti . Daca veti tine seama in totalitate de aceste cateva aspecte esentiale cu siguranta inchirierea masinii va fi un serviciu foarte bun si veti beneficia de confort si de calitate.

Concluzie despre inchirieri auto

In concluzie daca doriti sa beneficiati de servicii de cea mai buna calitate, de confort si de i firma serioasa incercati sa tineti seama de aspectele pe care vi le-am relatat mai sus. Deci nu este nevoie doar de seriozitatea agentiei si clientului ii revin cateva responsabilitati in mentinerea masinii pe toata perioada desfasurarii contractului.

Despre www.rent-a-car-otopeni.ro

Rent-a-car-otopeni.ro este o societate de inchirieri masini cu experienta pe partea de rent a car Bucuresti dar si rent a car aeroport Otopeni. Acestia au o flota impresionanta de masini care cuprinde peste 80 de modele, atat din gama economica cat si masini de lux. Pentru detalii sau pentru a semna un contract de rent a car cu aceasta agentie nu ezitati sa intrati pe site si sa consultati ofertele.