Rent a car Bucuresti servicii rapide la preturi excelente

BUCURESTI - 23 mai 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Pentru calatorii lipsite de griji, atunci cand ai nevoie de o masina in capitala sau in aeroport, ideal ar fi sa apelezi la serviciile unei agentii specializate in servicii de rent a car Bucuresti . Atlass Automotive este o societate ce ofera intotdeauna servicii de top la preturi competitive.

Din dorinta de a oferii servicii eficiente pe piata de rent a car Bucuresti, compania Atlass Automotive Rapid pune la dispozitia clientilor o flota de peste 50 de autoturisme. Acestea pot fi livrate clientilor atat in aeroportul international din Otopeni cat si in orice locatie din capitala. Masinile vin intotdeauna cu plinul de carburant facut si cu toate asigurarile de care are clientul nevoie pentru a putea circula pe drumurile din Romania. Comparativ cu alte agentii de rent a car Bucuresti, la Atlass Automotive veti putea sa inchiriati o masina chiar daca nu aveti permisul de conducere de 2 ani de zile. Preturile sunt si ele un criteriu demn de luat in seama, veti gasii aici si masini din gama economica ce pot fi inchiriate cu numai 13 euro pe zi. Alegand oferta de rent a car Bucuresti la o inchiriere auto de minim 10 zile veti beneficia gratuit de un gps sau scaun de copil.

Rent a car Bucuresti servicii de inchirieri auto in orice moment.

Cand vine vorba de un serviciu profesionist de rent a car Bucuresti, poti apela in orice moment la agentia Atlass Automotive si cu siguranta veti dispune de autoturismul pe care vi-l doriti si de care aveti nevoie. Fie ca planuiti o excursie la munte si aveti nevoie de o masina din gama Suv, sau doriti sa va deplasati rapid in capitala cu o masina compacta, pe site-ul www.rent-a-car-otopeni.ro veti gasii cu siguranta o oferta cat se poate de convenabila de inchirieri auto Bucuresti. De asemenea compania ofera si posibilitatea de inchirieri auto pe termen lung in special destinata persoanelor juridice ce nu detin un parc auto. In aceasta situatie tarifele sunt destul de accesibile si exista posibilitatea inlocuirii flotei auto dupa o perioada de doi ani de zile cu modele mai noi. Toate masinile detinute de Atlass sunt echipate corespunzator in functie de sezon, la cererea clientului care opteaza pentru inchirieri auto Bucuresti pot fi livrate la orice destinatie. Cu ajutorul echipei de aici veti scapa de grija mijloacelor de transport sau a taxiului, cu o masina de la inchirieri auto Bucuresti va puteti deplasa in voie catre orice destinatie doriti fara sa aveti costuri suplimentare sau limita de km impusa. Mai mult decat atat aceasta companie de inchirieri auto Bucuresti ofera transparenta in ceea ce priveste contractul de inchiriere si nu are taxe sau clauze ascunse.

Atlass Automotive Rapid partenerul dumneavoastra ideal de inchirieri auto.

De fiecare data cand aveti nevoie de un serviciu rapid de inchirieri auto Bucuresti puteti gasi partenerul de incredere in cei de la Atlass Automotive Rapid. Avantajul este dat de faptul ca sunt non stop disponibili pentru orice solicitare in materie de rent a car Bucuresti si va pot oferii nu numai cele mai bune cotatii de pret dar si suportul permanent al unei echipe de profesionisti.

Conditiile pentru inchirieri auto sunt extrem de simple si vizibile pe site-ul companiei, astfel nu trebuie decat sa detineti un permis de conducere si sa puteti achita contravaloarea zilelor de inchiriere si a garantiei. In flota de inchirieri auto Bucuresti tarifele variaza in functie de modelul auto dorit, la fel si garantia. De exemplu in cazul modelelor din varianta economica valoarea garantiei este de 100 de euro si ajunge pana la 300 in cazul masinilor din gama de lux.

Astfel apeland la serviciile acestei companii veti avea parte de confortul mult dorit si de o masina cat se poate de moderna.