Solutia avantajoasa de inchirieri auto Bucuresti de la Rent-a-car-otopeni.ro

BUCURESTI - 22 iunie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto

Companiile de rent a car din capitala au devenit principala optiune de transport a turistilor dar si a locuitorilor de aici care nu detin un autoturism personal. Din ce in ce mai multe agentii s-au dezvoltat in acest segment, astazi piata numarand peste 200 de societati cu servicii cat se poate de avantajoase.

Daca pana acum 10 ani serviciile de inchirieri auto din Bucuresti nu se adresau decat oamenilor de afaceri si turistilor straini care viztau capitala, astazi dezvoltarea continua a capitalei a facut sa fie mare si cererea pentru serviciile de rent a car. Chiar si o mare parte dintre companiile care isi desfasoara activitatea in Bucuresti au inteles ca isi pot reduce semnificativ cheltuielile alegand sa inchirieze intregi flote de masini. In astfel de situatii, autoturismele se pot inchiria la tarife cat se poate de accesibile, uneori acestea ajungand la 5 euro pentru ziua de inchiriere. Veti avea incluse toate taxele, de asemenea si asigurarile, de mentenanta masinilor se va ocupa exclusiv compania specializata pe inchirieri auto Bucuresti de la care ati ales sa inchiriati. In comparatie cu o masina personala de care va trebuii sa te ocupi, cea inchiriata iti va aduce o multime de beneficii si cheltuieli cat se poate de accesibile.  Chiar daca ofertele sunt cat se poate de variate, inainte de a inchiria este extrem de important sa te informezi si sa cunosti foarte bine clauzele din contract, acestea trebuie sa cuprinda atat obligatiile pe care le ai dar si responsabilitatile in momentul in care vei inchiria o masina. Daca veti tine seama de aceste aspecte cu siguranta o sa va bucurati de masini cat se poate de calitative si de un pret decent la inchiriere.

De unde sa alegi inchirieri auto Bucuresti ?

Probabil aceasta este cea mai grea intrebare pe care o au cei care se afla la prima inchiriere de masini. Nu tot ce este disponibil pe piata este si de buna calitate. Inainte de a opta pentru o anumita agentie de inchirieri auto Bucuresti alege sa te informezi cat se poate de bine, ce variante ai pe piata, care sunt preturile practicate si nu uita sa cauti recenzii la adresa respectivei societati cu care alegi sa semnezi contractul. Printre multimea companiilor care isi desfasoara pe segmnentul rent a car activitatea in capitala dar si in aeroportul din Otopeni se afla cei de la Rent-a-car-otopeni.ro societate cu experienta si cu un portofoliu destul de mare de clienti. Agentia este prezenta pe piata din anul 2005, se afla in topul preferintelor iar in ultimii cinci ani a semnat nenumarate contracte de inchirieri auto cu firmele din capitala care doresc sa isi dezvolte parcurile auto. La Rent-a-car-otopeni.ro clientul isi va putea alege masina pe care o doreste dintr-un parc auto diversificat ce cuprinde peste 300 de masini. De la clasa economica si pana la modelele de ultima generatie sunt disponibile la preturi accesibile oricarui buget. De asemenea masinile se vor livra la cerere in aeroportul international din Otopeni precum si in orice sector al capitalei, fara sa implice costuri suplimentare. Autoturismele din flota sunt echipate si cu accesorii supliemntare, la cerere clientul poate solicita gps sau scaun de copil, de asemenea masinile sunt asigurate rca si casco.

Taxele aferente serviciului de inchirieri auto Bucuresti

Daca ti-ai propus sa inchiriezi o masina, trebuie sa iei in calcul si taxele pe care va trebuii sa le platesti, autoturismele la marea majoritate a societatilor se inchiriaza pe o perioada de minim 3 zile. Cu cat alegi sa inchiriezi mai mult, cu atat vei beneficia de reduceri tarifare. Spre exemplu pentru o masina din gama economica, similara Daciei Logan va trebuii sa achiti pentru 3 zile 80 de euro. In acest pret vei avea incluse facilitatile mai sus enumerate, asigurari dar si intretinerea masinii. Incercati sa stabiliti in momentul rezervarii care sunt taxele totale pe care le aveti de achitat, de asemenea si valoarea garantiei este importanta, marea majoritate a firmelor de inchirieri auto Bucuresti solicita depozit, insa vestea buna vine de la Rent-a-car-otopeni.ro care va ofera posibilitatea sa inchiriati masini si fara garantie, se poate intocmii o asigurare full casco care va scuteste de orice raspundere.

Livrarea si preluarea masinilor

Avand in vedere ca ponderea cea mai mare a clientilor este in aeroportul din Otopeni, companiile va livreaza aici masinile, ar fi bine sa le alegeti pe cele care nu va impun taxe supliemntare pentru acest serviciu. La Rent-a-car-otopeni.ro livrarea este inclusa in pret, nu trebuie sa va faceti griji ca achitati taxe suplimentare.

Alege sa inchiriezi masini prin Rent-a-car-otopeni.ro

Daca iti propui in urmatoarea perioada sa ajungi in capitala si vei avea nevoie de un mijloc de transport rapid, ieftin si accesibil poti gasi un partener ideal in Rent-a-car-otopeni.ro experienta , seriozitatea si profesionalismul sunt criteriile cheie care ii diferentiaza de celelalte companii de inchirieri masini. La ei vei gasi o flota diversificata la preturi cat se poate de accesibile, masini in stare buna de functionare si fara probleme tehnice, nu ezita asadar sa ii contactezi daca ai nevoie de un mijloc de transport rapid ieftin si eficient.