Comunicate ATU Advertising

Compania ATU Advertising a emis 9 comunicate de presa

 • Timisoara - 28 octombrie 2009

  Dupa realizarea in 2009 a expozitiei Exclusive Wedding Events, organizatorii Dovi’s Style si Vest Sound Grup, va invita si in 2010 la o noua expozitie, pregateste-te pentru „Zile de nunta”.    comunicatul de presa

 • Timisoara - 22 iunie 2009


  Reciclarea deseurilor a devenit in Romania o adevarata industrie, stimuland dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii si implicit dezvoltarea intregii economii. Activitatea de reciclare a deseurilor ofera surse alternative de materii prime si contribuie la reducerea presiunii poluante a deseurilor asupra mediului.
  Utilizarea eficienta si sigura a resurselor globale din punct de vedere al efectului pe care il au asupra mediului inconjurator contribuie la calitatea generala a vietii pe planeta noastra, atat pentru noi, dar mai ales pentru generatiile urmatoare.

      comunicatul de presa

 • Timisoara - 11 mai 2009

  Atu Advertising in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Timis organizeaza in perioada 14 -15 Mai 2009, la Iulius Mall Timisoara evenimentul „Brands in Education”.    comunicatul de presa

 • Timisoara - 6 aprilie 2009

  In perioada 29-31 Mai, Atu Advertising si Asociatia Scoala Mamei Junior organizeaza impreuna cu Iulius Mall Timisoara - Brands in Child Care, primul eveniment de profil din zona de vest a tarii care isi propune sa prezinte oferte de produse si servicii destinate ingrijirii si educatiei copiilor.    comunicatul de presa

 • Timisoara - 23 martie 2009

  In perioada 14 -15 Mai 2009, Atu Advertising in colaborare cu Inspectoratul Scolar Timis si Iulius Mall Timisoara organizeaza evenimentul „Brands in Education”.
      comunicatul de presa

 • Timisoara - 8 ianuarie 2009

  In perioada 16-18 ianuarie 2009 va avea loc Exclusive wedding events – singura expozitie de accesorii si servicii pentru ziua nuntii care ofera viitorilor miri nu doar o oferta larga de produse, ci si servicii de consiliere pentru o nunta reusita.

  Evenimentul este organizat de Dovi’s Style & Vest Sound Grup si va fi gazduit in Foaierul Teatrului National din Timisoara.

      comunicatul de presa