Expo Casa si Biroul 2008

Timisoara - 21 octombrie 2008

Comunicat tip General in Arhitectura / Design

Pentru toti cei interesati de initiativele si tendintele in domeniul amenajarilor si constructiilor, in perioada 24 – 26 octombrie Atu Advertising si revista Casa si Biroul , in colaborare cu Iulius Mall Timisoara organizeaza evenimentul Expo Casa si Biroul.

Conceptul Expo Casa si Biroul s-a nascut in urma cu trei ani la Timisoara si se adreseaza tuturor celor care isi amenajeaza casa, apartamentul sau sediul firmei.

Evenimentul , care va avea loc in perioada 24- 26 Octombrie la Iulius Mall Timisoara, va reuni firme de amenajari si decoratiuni interioare, de instalatii si mobilier din Timisoara si Arad.

Expozitia isi propune sa prezinte publicului noutati din domeniul constructiilor, amenajarilor si
design –ului interior. Prin intermediul firmelor expozante se doreste atat prezentarea unor produse de calitate si actualitate , cat si facilitarea unor oportunitati de colaborare pentru companii.

Expozitia este un proiect conex al revistei Casa si Biroul, revista cu o traditie de 4 ani pe piata din Timisoara si care in aceasta luna aniverseaza editia cu numarul 50.


Despre ATU Advertising

Conceptul Expo Casa si Biroul a fost extins in reteaua nationala a revistei, in 2008 fiind organizate 4 editii locale Expo Casa si Biroul in: Ploiesti, Cluj-Napoca, Timisoara si Brasov.Eugenia BOLETA
Coordonator Proiect “Expo Casa si Biroul”
Adresa : P-ta Mocioni nr.3
Telefon: 0256-486774 / 0720 444 156

timisoara@casasibiroul.ro