Camere de supraveghere video 800 TVL

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Tehnologie, Retail

Live site

Camera exterior 800 TVL

Te ajutam sa vezi mai bine

Atu Tech

Ca o noutate pentru piata romaneasca firma Atu Tech Srl importa camere de supraveghere video de 800 TVL bazate pe CCD Sony cu meniu DSP. Rezolutia acestor camere este de 960X582 la 552.960 de pixeli, astfel comparativ cu cu 700 TVL este cu aproximativ 50% mai mare. Pentru camerele de supraveghere video analog aceste caracteristici sint de exceptie. Incet se sistemele de supraveghere video analog, se apropie de sistemele de supraveghere HD – SDI.

In prezent comercializam  camere de supraveghere video de interior de tip dome pe 800 TVL cu Ir de 20 de metri si lentila fixa de 3,6 mm. Carcasa camerei este de metal, fiind rezistenta la vanadalism, cu o lentil mica care confera unghiuri largi de vizualizare. Meniul camerei este accesibil din joystick pe fir  si ne da acces la o serie de functii software ale camerei. De la tipul de compensare la lumina puternica, la accesul functiei WDR, setari priviind culoarea sau sensibilitatea la lumina, fac din aceasta camera un device puternic si interesant.

In oferta avem si camere de supraveghere video de exterior de 800 TVL cu lentila fixa sau cu lentila varifocala.  Camerele de supraveghere video de exterior, din punct de vedere constuctiv sant rezistente la temperaturi extreme si protejate la apa. Vin cu lentila varifocala de la 2,8 la 12 mm si reglaj automat pe iris. Distanta de vedere pet imp de noapte variaza intre 35 de metri, pina la un maxim de 50 de metri. Si acestea sint dotate cu un meniu DSP pe joystick avand functii software de reglaj pe lumina culoare sau chiar detectie de miscare.

Dupa acest pas in revolutia camerelor de supraveghere video 800 TVL ne asteptam ca in viitorul apropiat rezolutia camerelor analog sa creasca ajungand la performantele camerelor HD IP sau HD-SDI care din punct de vedere tehnologic au evoluat mai repede.

Comparativ camerele de supraveghere 800TVL analogic sant undeva la aproximativ 1 Megapixel echivalent cu camerele de supraveghere IP bazate pe sensor CMOS progresiv. Avand in vedere ca, camerele de supraveghere IP au ajuns undeva la 5 megapixeli, cred ca e timpul ca dezvoltarea ulterioara a camerelor de supraveghere video analog sa apese putin pe acceleratie.

Pentru achitia camerelor de supraveghere video de 800 TVL va asteptam la ATU TECH SRL.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atu-tech/camere-de-supraveghere-video-800-tvl