Castiga un weekend la munte cu o fotografie: concursul LaPensiuni.ro

BUCURESTI - 19 ianuarie 2015

Comunicat tip General in Tehnologie, Turism, Internet

LaPensiuni.ro, unicul portal din Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacante in natura si agroturism, ofera acum posibilitatea turistilor sa castige un weekend la munte cu o fotografie participand la concursul lansat pe pagina de Facebook.

Posteaza o fotografie pe pagina facebook LaPensiuni si poti castiga un weekend in la Vila Vals.

www.LaPensiuni.ro este  portalul leader in Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacante in natura si agroturism.

Prin lansarea concursului de fotografie (in medie o data pe luna), LaPensiuni.ro da ocazia turistilor sa isi impartaseasca experientele cu toti membrii comunitatii de iubitori al vacantelor in natura, continuandu-si astfel strategia a deveni punctul de referinta pentru turistii care cauta pensiuni de calitate pentru vacante in natura.

Castigatorul concursului curent va primi ca premiu un weekend in Belis, judetul Cluj pentru doua persoane, la Vila Vals.

Tema este "o fotografie cu locul unde ai petrecut sarbatorile de iarna" care poate fi publicata de catre fanii nostrii pe pagina de facebook (vezi aici LaPensiuni.ro pe Facebook). Fotografia care va primi cel mai mare numar de like-uri pana la data de 23 Ianuarie 2015, va fi desemnata castigatoare.

LaPensiuni.ro este sinonim cu vacanta petrecuta in aer liber si in mijlocul naturii - vezi Cazare Vatra Dornei -, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura, traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate.

Sunt selectionate pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura - vezi cazare Baile Felix - , un refugiu in afara orasului si departe de poluare. Evaluarea este continua, avand ca baza comentariile oaspetilor pensiunilor noastre.

Despre Vitrina Web

www.laPensiuni.ro este un proiect al S.C. Vitrina Web s.r.l., companie editoriala specializata in realizarea si gestiunea de portaluri si site-uri web tematice.

Portalul este realizat in parteneriat cu Agriturismo.it, care este inca din 2001 portalul leader pentru vacanze in pensiuni agroturistice din Italia. Online de peste 12 ani si cu peste 10 milioane de vizite pe an, www.agriturismo.it asigura pensiunilor inscrise o vizibilitate extraordinara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/atypiq-software/castiga-un-weekend-la-munte-cu-o-fotografie-concursul-lapensiuni-ro