LaPensiuni.ro lanseaza sectiunea dedicata cu oferte pentru un revelion in natura

BUCURESTI - 30 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Tehnologie, Turism, Internet

LaPensiuni .ro, unicul portal din Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacante in natura, lanseaza sectiunea Oferte Revelion 2015: sute de oferte pentru petrecerea revelionului in natura.

LaPensiuni.ro - Oferte Revelion 2015 - Pensiuni in natura

LaPensiuni.ro - Oferte Revelion 2015 - Pensiuni in natura

www.LaPensiuni.ro este  portalul leader in Romania specializat in pensiuni de calitate pentru vacante in natura si agroturism.

Prin lansarea sectiunii Oferte Revelion 2015,  LaPensiuni.ro isi continua strategia pentru atingerea obiectivului de a deveni punctul de referinta pentru turistii care cauta pensiuni de calitate pentru vacante in natura.

In aceasta noua sectiune LaPensiuni.ro ofera turistilor care doresc sa isi petreaca mini-vacanta de revelion o lista cu pensiunile in natura prezente pe site, care au adaugat o oferta specifica pentru perioada revelionului, precum si alte variante de cazare de calitate diferite de cele "standard in natura" promovate pe LaPensiuni.ro.

Pensiunile care ofera pachete speciale pentru revelion sunt evidentiate si in listele pentru zone turistice si geografice: verifica existenta unui brad impodobit langa numele pensiunii!

LaPensiuni.ro este sinonim cu vacanta petrecuta in aer liber si in mijlocul naturii, intr-un mediu socio-rural bogat in cultura - vezi cazare Bran - , traditii autentice si produse agro-alimentare de calitate. 

Sunt selectionate pensiuni care ofera o adevarata vacanta in natura - vezi cazare Vatra Dornei - , un refugiu in afara orasului si departe de poluare. Evaluarea este continua, avand ca baza comentariile oaspetilor pensiunilor noastre.  

Despre Vitrina Web

www.LaPensiuni.ro este un proiect al S.C. Vitrina Web s.r.l., companie editoriala specializata in realizarea si gestiunea de portaluri si site-uri web tematice.

Portalul este realizat in parteneriat cu Agriturismo.it, care este inca din 2001 portalul leader pentru vacanze in pensiuni agroturistice din Italia. Online de peste 12 ani si cu peste 10 milioane de vizite pe an, www.agriturismo.it asigura pensiunilor agroturistice inscrise o vizibilitate extraordinara.