AUCHAN ROMANIA


Descrierea companiei AUCHAN ROMANIA

Grupul Auchan este una dintre cele mai importante companii de retail din lume, cu 366 de hipermarketuri deschise in 11 tari (Franta, Spania, Portugalia, Italia, Luxemburg, Polonia, Italia, Luxemburg, Rusia, Maroc, China, Taiwan).
Pe langa hipermarketuri, grupul Auchan destine si alte tipuri de magazine: 664 supermarketuri, 307 centre comerciale Immochan, Banca Accord .
La nivel mondial, Auchan are 175.000 de angajati, numarul acestora crescand de la an la an, odata cu deschiderea de noi magazine.
In 2005, grupului Auchan a inregistrat o cifra de afaceri de 41 miliarde Euro, iar in toate magazinele grupului au fost serviti 1,13 miliarde de clienti.

Auchan Romania are o politica de dezvoltare rapida, propunandu-si sa deschida cel putin cate doua magazine pe an, in Bucuresti si in orasele importante din tara.
Urmatorul hipermarket din Bucuresti va fi deschis in 2007 in cartierul Berceni si va face parte dintr-un amplu proiect comercial ce va cuprinde un mall cu peste 260 de magazine si restaurante.

Comunicate AUCHAN ROMANIA (S.C. AUCHAN ROMANIA S.A.):

Vezi toate comunicatele companiei AUCHAN ROMANIA.