Aurocon COMPEC va invita in lumea automatizarilor Hitachi Inspiratie pentru viitor

BUCURESTI - 28 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie, Tehnologie

Live site

Cu deosebită mândrie ne informăm clienţii şi colaboratorii că Aurocon COMPEC a devenit partener al companiei Hitachi Europe.

COMPEC furnizor HITACHI

COMPEC furnizor HITACHI

Acum vă punem la dispoziţie un portofoliu bogat de invertoare (convertizoare de frecvenţă), PLC-urişi interfeţe HMI marca Hitachi. Reușim astfel să ne completăm portofoliul de furnizori cu o altă marcă cunoscută la nivel global.

Toate produsele Hitachi sunt executate conform celor mai noi standarde industriale şi sunt recunoscute pentru calitate şi fiabilitate. Indiferent dacă ne referim la scăderea costurilor de mentenanţă sau la creşterea eficienţei utilajelor/maşinilor industriale, gama largă de produse ne permite să vă oferim soluţii variate atât pentru aplicaţii simple, cum ar fi controlul turaţiei la ventilatoare/pompe, dar şi pentru proiecte complexe care implică utilizarea tehnologiilor IoT şi a serviciilor Cloud.

Specialiştii noştri vă asigură suport tehnic în alegerea și implementarea produselor Hitachi, fiind instruiţi pentru a cunoaşte în detaliu beneficiile şi modul de utilizare al acestora, pentru a oferi, cu promptitudine, soluţii optime pentru dumneavoastră.

Mai multe informaţii despre produsele din gama Hitachi pot fi accesate online la www.compec.ro.